ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποσύρεται η αστυνομική φρουρά από τον Φουρθιώτη μετά τον σάλο

1 min read

Της εντολής Χρυσοχοΐδη προηγήθηκε σάλος για το μόνιμο περιπολικό έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και της φύλαξης που του προσφέρεται.

Με παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αποσύρεται από σήμερα το σύνολο της αστυνομικής φρουράς που είχε διατεθεί στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την αποκάλυψη ότι είχε διατεθεί μόνιμο περιπολικό στο σπίτι του στον Διόνυσο και τέσσερις αστυνομικοί με αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα από την Διεύθυνση Επισήμων για τη συνοδεία του, η Κατεχάκη υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση της απίστευτης αυτής διαταγής.

Έτσι μετά την παρέμβαση του Υπουργού, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή στο αρμόδιο συμβούλιο να ακυρώσει τις σχετικές διαταγές και να αποσυρθούν οι αστυνομικοί στις υπηρεσίες τους.

Το ερώτημα που παραμένει ακόμη αναπάντητο είναι το εάν θα ερευνηθεί το πως και γιατί διατέθηκε αυτή η φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη, αφού και μόνο η αυτόματη απόσυρσή της μετά τον σάλο που ξέσπασε αποδεικνύει πως δεν κάλυπτε ανάγκες ασφάλειας του από κάποιο κίνδυνο!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.