ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απολύθηκε από το σίριαλ ο δεύτερος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό – “Έχουμε μετατρέψει το τεκμήριο της αθωότητας σε τεκμήριο ενοχής” λέει ο δικηγόρος του – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Την Παρασκευή αναμένεται η κατάθεση του δεύτερου πασίγνωστου ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό με την ιδιότητα του υπόπτου. Ο ίδιος απορρίπτει την κατηγορία του βιασμού και υποστηρίζει πως με τον μηνυτή του διατηρούσε συναινετική ερωτική σχέση.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, Μάνος Ροδουσάκης. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε δεν υπάρχει μαρτυρική κατάθεση η οποία να πιστοποιεί τις κατηγορίες εις βάρος του εντολέως του. Όπως υποστήριξε, υπάρχουν περιστατικά που πάντα προηγούνται του επίμαχου περιστατικού, τα οποία είναι υποκειμενικά και αντικειμενικά ελέγξιμα.

Ο εντολέας του έχει δηλώσει ότι το κείμενο της καταγγελίας είναι αβάσιμο, δήλωσε ο δικηγόρος.

Για το γεγονός ότι ο ηθοποιός-εντολέας έχασε τη δουλειά του, καθώς εκδιώχθηκε από την τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχε, ο κ. Ροδουσάκης δήλωσε πως «στην Ελλάδα έχουμε μετατρέψει το τεκμήριο αθωότητας σε τεκμήριο ενοχής».

Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, εξήγησε πως όταν ο ηθοποιός ήταν φοιτητής του Εθνικού Θεάτρου, ο σκηνοθέτης ήταν καθηγητής και πως συνεργάστηκαν για επτά μήνες.

Τέλος, ο κ. Ροδουσάκης υποστήριξε πως η συγκεκριμένη καταγγελία εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα.

ΠΗΓΗ: MEGATV

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.