ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκρουστικό: Έβραζαν προφυλακτικά και τα πουλούσαν… σαν καινούριο! Εικόνες από την «φάμπρικα» (video)

1 min read

Μια είδηση σοκ έρχεται από το Βιετνάμ, εκεί όπου η αστυνομία κατέσχεσε περίπου 345.000 χρησιμοποιημένα (!) προφυλακτικά, τα οποία είχαν καθαριστεί και πωλούνταν ξανά… σαν καινούρια!

Εικόνες που έφερε στο “φως” της δημοσιότητας η κρατική τηλεόραση VTV, δείχνουν δεκάδες μεγάλες σακούλες μέσα στις οποίες βρίσκονταν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Οι σακούλες βρέθηκαν στο πάτωμα μιας αποθήκης στην πολιτεία Binh Duong, που βρίσκεται στα νότια της χώρας και οι Αρχές ενημέρωσαν πως ζύγιζαν 360 κιλά και περιείχαν την τεράστια ποσότητα που προαναφέραμε.

Η… διαδικασία

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης είπε στις Αρχές πως κάθε μήνα “ένα άγνωστο πρόσωπο” σε εκείνον του έφερνε τις σακούλες, ενώ μια γυναίκα που συνελήφθη κατά την διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η όλη διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, είπε πως αρχικά έβραζαν (!) τα προφυλακτικά σε νερό, μετά τα στέγνωναν και στην συνέχεια τα τοποθετούσαν σε ένα ξύλινο, φαλλικό ομοίωμα, ώστε να ξαναπάρουν το… επιθυμητό σχήμα, πριν τελικά επανατοποθετηθούν σε σακουλάκια και πάνε προς πώληση… ως καινούρια.

Η κρατική τηλεόραση τόνισε πως δεν έχει γίνει γνωστό πόσα από αυτά τα… ανακυκλωμένα προϊόντα έχουν ήδη πουληθεί, με την συλληφθείσα να λέει πως αμείβονταν με 0,17 δολάρια για κάθε κιλό χρησιμοποιημένων προφυλακτικών που έφτιαχνε.

Δείτε τις εικόνες σοκ με την αποθήκη όπου βρέθηκαν τα προφυλακτικά

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.