ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκλειστικό: ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ από τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στη Μόρια! ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ ΑΚΡΑΙΩΝ ισλαμιστών τα hot-spot…

1 min read

Πολλά ακούγονται αλλά λίγα επιβεβαιώνονται για τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στη Μόρια. Οι Άραβες και οι Κούρδοι συγκρούονται αυτές τις μέρες.

Πολλοί κάνουν λόγο για νεκρούς όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία ή την κυβέρνηση. Ένα είναι σίγουρο, ο λόγος για τον οποίο έγιναν τα επεισόδια.Οι Κούρδοι δεν τηρούν το Ραμαζάνι, κάτι το οποίο οι Άραβες δεν μπορούν να ανεχθούν καθώς είναι πολύ φανατικοί μουσουλμάνοι. Έτσι αποφάσισαν να διώξουν τους Κούρδους από την περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν Κούρδοι τα περί Ραμαζανιού επιβεβαιώνονται, ενώ οι ίδιοι επιμένουν να κάνουν λόγο για νεκρούς. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε κάποιος αναφερόμενος σε 3 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες:



Με λίγα λόγια στη Μόρια υπάρχει ένα πολύ μεγάλο φυτώριο ακραίων μουσουλμάνων το οποίο η χώρα μας θα πρέπει να ελέγξει και να ξεκινήσει τις απελάσεις. Όχι πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει με την παρούσα κυβέρνηση.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, λοιπόν, με όλους αυτούς. Και θα πρέπει να υπάρξει μια κυβέρνηση ικανή να το κάνει, γιατί ούτε οι ΣΥΡΖΑΝΕΛ αλλά ούτε και η Νέα Δημοκρατία έχουν κάνει το παραμικρό τόσα χρόνια, για να κάνουν τώρα…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.