ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκλειστικό: Αναρρωτική και γονική άδεια είχαν πάρει οι αστυνομικοί για να πωλούν ναρκωτικά

1 min read

Άδεια ανάθρεψης τέκνου από την υπηρεσία του είχε λάβει ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που κατηγορείται για συμμετοχή στη συμμορία διακίνησης ναρκωτικών και άδεια αναρρωτική είχε λάβει επίσης από την υπηρεσία του ο δεύτερος αστυνομικός που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες.

Κι ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι δύο αστυνομικοί είχαν φροντίσει να λείπουν από τις θέσεις τους, συμμετείχαν κανονικά στις αγοραπωλησίες των ποσοτήτων ναρκωτικών και είχαν σχεδόν καθημερινές επαφές με τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.

Ο ένας από τους αστυνομικούς υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής και μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχε μετατεθεί στη νέα υπηρεσία πεζών περιπολιών του κέντρου της Αθήνας. Όμως δεν είχε παρουσιαστεί ακόμα στη νέα του θέση, καθώς επικαλέστηκε θέμα υγείας και πήρε μακρά αναρρωτική άδεια.

Ο δεύτερος αστυνομικός, που υπηρετεί στα Γρεβενά, φαίνεται να είχε αναλάβει το κομμάτι της Βόρειας Ελλάδας, ενώ συνολικά οι κατηγορούμενοι στο κύκλωμα αγγίζουν τα 11 άτομα.

Ένας Αλβανός, ο οποίος φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο στη συμμορία, κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης την τελευταία στιγμή, και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι αυτό συνέβη μόλις λίγα λεπτά πριν την επιχείρηση της αστυνομίας.

Οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. είχαν πληροφορίες εδώ και καιρό ότι δύο αστυνομικοί εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες και μετά από έρευνα μηνών κατάφεραν να ξεμπλέξουν το κουβάρι και να οδηγήσουν στις δικαστικές Αρχές τους δύο άνδρες που υπηρετούσαν στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και το υπόλοιπο κύκλωμα.

 

cnn.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.