ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκαλυπτικό έγγραφο εκθέτει την προπαγάνδα του Κιέβου: 76.000 νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες (φώτο)

1 min read

Χιλιάδες νεκρούς μετρά Ουκρανία από τον πόλεμο με τη Ρωσία, καθώς σύμφωνα με έγγραφο, το οποίο είναι  υπογεγραμμένο από τον Γενικό Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Zaluzhny, περίπου 76.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στο μέτωπο. 

Το έγγραφο επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει εδώ και καιρό και οι οποίες έκαναν λόγο για 200.000 απώλειες, νεκροί και τραυματίες, στον ουκρανικό Στρατό!

ο έγγραφο του Ουκρανού ΑΓΕΕΘΑ  κάνει λόγο για 76.000 νεκρούς περιορίζοντας όμως αισθητά τον αριθμό των τραυματιών σε 42.000.

Ρωσικές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν πως αυτό είναι αδύνατον καθώς ο αριθμός των τραυματιών είναι τριπλάσιος από τον αριθμό των νεκρών!

Ρωσία: Διαφορετικές αναφορές δίνει ο Ουκρανός ΑΓΕΕΘΑ

Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας, άθελά του, αποκάλυψε τις πραγματικές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Zaluzhny, δείχνει τον αριθμό των νεκρών, τραυματιών, αιχμαλώτων και αγνοουμένων Ουκρανών στρατιωτικών μέχρι την 1η Ιουλίου 2022,

Το Κίεβο έχει δώσει διάφορες αναφορές με αριθμούς απωλειών, αλλά καμία δεν ξεπέρασε τις 10 χιλιάδες σε έξι μήνες. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valeriy Zaluzhny είπε ότι από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης του ρωσικού στρατού, ο ουκρανικός στρατός έχει χάσει μόνο 9.000 στρατιώτες.

Όπως αποδείχθηκε, αυτός ο αριθμός προορίζεται μόνο για τον πληθυσμό της Ουκρανίας, αλλά για τον Γραμματέα του NSDC Danilov, ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Zaluzhny ετοίμασε εντελώς διαφορετικά στοιχεία και είναι ριζικά διαφορετικά από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω .

Απαντώντας σε αίτημα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας σχετικά με τις απώλειες του ουκρανικού στρατού από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξέδωσε πληροφορίες για σχεδόν 130.000 απώλειες.

76.000 νεκροί – 7.000 αιχμάλωτοι

Σύμφωνα με έκθεση που υπέγραψε ο ίδιος ο Zaluzhny, μέχρι την 1η Ιουλίου 2022, 76.640 στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σκοτώθηκαν, 42.704 άτομα είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμών, 7.244 στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν και άλλοι 2.816 αγνοούνται.

Το έγγραφο σημειώνει ότι αυτές είναι μόνο οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Οι απώλειες άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου δεν ελήφθησαν υπόψη κατά τη σύνταξη του.

Την ίδια στιγμή εκφράζεται η άποψη ότι αν και αυτά τα στοιχεία είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, δεν αντικατοπτρίζουν όλες τις απώλειες του ουκρανικού στρατού. Εφιστάται η προσοχή στον αναφερόμενο αριθμό τραυματιών, οι οποίοι είναι σημαντικά μικρότεροι από τους νεκρούς, αν και κατά τη διεξαγωγή των εχθροπραξιών υπήρχαν περίπου τρεις φορές περισσότεροι τραυματίες από αυτούς που πέθαναν.

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.