ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα για σκάνδαλο υποκλοπών: Η ΕΥΠ παρακολουθούσε επί 12 συνεχόμενους μήνες τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη

1 min read

Νέες αποκαλύψεις ερχονται στο “φως” για το σκάνδαλο υποκλοπών, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει, η ΕΥΠ παρακολουθούσε επί 12 συνεχόμενους μήνες τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και μάλιστα επί κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη ως ύποπτος για “εθνικούς λόγους”!

Η εφημερίδα «Documento» παραθέτει σοβαρά τεκμήρια για την παρακολούθηση του υπουργού, εκθέτοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και διαψεύδοντας όσα αυτός είπε στη Βουλή.

Ο νυν υπουργός Ενέργειας, σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα στοιχεία της εφημερίδας, υπήρξε ο στόχος 5046c της ΕΥΠ και παρακολουθούνταν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών επί ένα χρόνο, χρονικό διάστημα ιδιαίτερα ασυνήθιστο ακόμα και για μεγαλοεγκληματία.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο υπάλληλος της ΕΥΠ αναφέρει τον υπουργό, έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού και μέλος της κυβέρνησης, ως… «στόχο»!.

Συνομιλίες με υπουργούς και στελέχη της ΝΔ

Η παρακολούθηση γίνεται στο επίσημο κινητό του Κωστή Χατζηδάκη, ενώ καταγράφονται συνομιλίες του με δημοσιογράφους όπως οι Τάκης Χατζής και Θανάσης Κουκάκης, οι οποίοι με δηλώσεις τους στην εφημερίδα και τις επιβεβαιώνουν, με υπουργούς, στελέχη της ΝΔ, αλλά και συνομιλίες προσωπικής φύσης.

Μεταξύ των άλλων συζητά με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση αν και έχει ήδη φύγει από το υπουργείο Ενέργειας και είναι υπουργός Εργασίας, ενώ υπάρχει αναφορά και σε συζήτηση του Κ. Χατζηδάκη με μεγαλοεπιχειρηματία.

«Ο στόχος (σσ: ο …υπουργός!) είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για το πιθανό ανασχηματισμό» αναφέρει ο υπάλληλος της ΕΥΠ, ο οποίος κάνει και εκθέσεις με συμπεράσματα για τον Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος σε μετέπειτα συνομιλίες του εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη μετακίνησή του από το υπουργείο Ενέργειας στο υπουργείο Εργασίας.

Στις 27 Νοεμβρίου, επίσης, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, καταγράφεται η συνομιλία του Κ. Χατζηδάκη με επιχειρηματία εκδότη καναλιού.

Ο καναλάρχης ζητά από τον Κωστή Χατζηδάκη να φροντίσει ένα θέμα συμφερόντων του που αφορά φωτοβολταϊκά. Συγκεκριμένα, να διαμεσολαβήσει για να έχει επιτυχή έκβαση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.