ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη του ιατροδικαστή για την Τοπαλούδη: «Την πέταξαν λιπόθυμη στη θάλασσα και πνίγηκε

1 min read

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη προχώρησε ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοτρέτσος, που κατέθεσε σήμερα ως μάρτυρας στη δίκη για τη φρικτή δολοφονία της φοιτήτριας, διευκρίνισε ότι η αιτία θανάτου της άτυχης φοιτήτριας ήταν ο πνιγμός καθώς το θύμα ήταν λιπόθυμο όταν οι κατηγορούμενοι το πέταξαν στη θάλασσα.

«Το τραύμα της κεφαλής ήταν πολύ σοβαρό. Θα μπορούσε να έχει προκαλέσει το θάνατο. Όμως δεν ήταν αυτό το τραύμα η τελική αιτία θανάτου της Ελένης Τοπαλούδη. Αποδείχθηκε ότι η τελική αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός. Η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν ρίχτηκε μέσα στο νερό. Ήταν λιπόθυμη», τόνισε στο δικαστήριο ο μάρτυρας και προσέθεσε πως «ένας μη ειδικός βλέποντας την κοπέλα σε αυτή τη κωματώδη κατάσταση πολύ εύκολα θα μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν νεκρή».

Ο μάρτυρας που εισέφερε τις σημαντικές επιστημονικές εκτιμήσεις του στο δικαστήριο είπε ότι το κορίτσι θα είχε ελπίδες να ανακάμψει, παρά τις βαρύτατες κακώσεις που έφερε, αν είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο και συμφώνησε με την παρατήρηση της εισαγγελέως ότι ενδεχομένως η περίπτωση της νεαρής φοιτήτριας θα μπορούσε να εξελιχθεί όπως αυτή της Μυρτούς της Πάρου. «Είχε ελπίδες να ζήσει αν είχε πάει στο νοσοκομείο» είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση της εισαγγελέως της έδρας αν τα ευρήματα συνηγορούν σε συναινετική σεξουαλική πράξη με το θύμα, ο μάρτυρας είπε αφοπλιστικά: «Δεν υπάρχει συναίνεση στο θάνατο. …Οποιαδήποτε συναίνεση και να υπήρχε δεν υπάρχει περίπτωση να κάλυπτε αυτά που έγιναν μετά».

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη προχώρησε ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.