ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Νέα υπόθεση «έσκασε» στην Σαντορίνη με «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού

1 min read

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος και ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση με τα «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού του κορωνοϊού στον Παλαμά Καρδίτσας, άλλη μια περίπτωση «έσκασε» στην Σαντορίνη, όπου γιατρός κατήγγειλε ότι έχει εντοπίσει την έκδοση πλαστών rapid test. 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έχει εντοπίσει την έκδοση βεβαιώσεων αρνητικών rapid test κορωνοϊού που δεν έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα του νοσοκομείου. Επίσης, τα δείγματα των εν λόγω rapid test – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – δεν έχουν επεξεργαστεί στο μικροβιολογικό τμήμα.

rapid test

Με επιστολή που απέστειλε στις 3 Αυγούστου η γιατρός, ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου Σαντορίνης ότι στις βεβαιώσεις που διαθέτουν το λογότυπο του νοσοκομείου, αναγράφεται ότι η δειγματοληψία έχει γίνει στις 20:30 ενώ στο νοσοκομείο γίνονται μέχρι τις 15:00. Η ίδια προσθέτει ότι οι εν λόγω βεβαιώσεις έχουν σταλεί στη 01:00 τα ξημερώματα από ηλεκτρονική διεύθυνση που δεν ανήκει στο νοσοκομείο, ενώ στις βεβαιώσεις δεν αναγράφεται ούτε ο μοναδικός αριθμός ασθενή. 

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα άτομα που έλαβαν βεβαίωση αρνητικού rapid test, ζήτησε μέσω επιστολής διόρθωση του εντύπου που του απεστάλη. «Στη Σαντορίνη στο νοσοκομείο έπεσε στην αντίληψή μας περιστατικό με δύο τουρίστριες που είχαν πάρει βεβαίωση αρνητικού rapid test που υποτίθεται ότι είχε φύγει από το νοσοκομείο. Είχε γίνει κάποιο λάθος στο όνομα στη βεβαίωση, και επικοινώνησαν με τη γραμματεία των επειγόντων, και από εκεί ξεκίνησε το όλο θέμα. Το θέμα είναι ποιος έχει κάνει το τεστ, και από πού έχει χορηγηθεί η βεβαίωση», ανέφερε σε δηλώσεις της η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Θήρας, Βαλεντίνα Δημητρίου.

«Έγινε ΕΔΕ και αναμένουμε το πόρισμα. Είχε τη σφραγίδα του νοσοκομείου η βεβαίωση. Οι βεβαιώσεις στάλθηκαν από ένα mail με το όνομα του νοσοκομείου μπροστά», κατέληξε η ίδια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.