ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη Η Τουρκία δεν έχει δεχτεί πίσω ούτε έναν μετανάστη εδώ και δύο χρόνια, παραβιάζοντας την συμφωνία που έχει υπογράψει με την ΕΕ

1 min read

Η είδηση ότι η Τουρκία δεν έχει δεχτεί πίσω ούτε έναν μετανάστη εδώ και δύο χρόνια, παραβιάζοντας βάναυσα την συμφωνία που έχει υπογράψει με την ΕΕ, προκαλεί οργή και θυμηδία.

Είναι αδιανόητο ένα τέτοιο νέο τουρκικό έγκλημα να αποκαλύπτεται δύο χρόνια μετά, ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα η κυβέρνηση εμφανίζεται ως φρουρός των συνόρων και ανυποχώρητη στο θέμα της μετανάστευσης. Εδώ αποδεικνύεται ότι η Τουρκία παρανομεί  συνειδητά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη την καλύπτει, τα ΜΜΕ καλύπτουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ουδείς έχει εγείρει το συγκεκριμένο θέμα στην ΕΕ!

Η αποκάλυψη της Μίνας Καραμήτρου στο Open, εκθέτει προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Εδώ και δύο χρόνια η Τουρκία συνεχίζει και εισπράττει κανονικά τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την κάλυψη της Ελλάδας! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη άρνηση της Τουρκίας να δεχτεί πίσω μετανάστες επικαλούμενη τον κορονοϊό, να την έχει καταγγείλει και να έχει απαιτήσει να διακοπεί άμεσα η χρηματοδότηση και να της επιβληθούν κυρώσεις.

Ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν έκανε κάτι τέτοιο, αλλά εξελίχθηκε σε ασπίδα της Τουρκίας, ακόμα και όταν επεβλήθησαν οι σκληρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Εκεί αντί να κάνει επίκληση στο ευρωπαϊκό δίκαιο και στις αρχές της ισονομίας, δήλωνε ότι οι κυρώσεις δεν είναι αυτοσκοπός.

Με αποτέλεσμα, η Τουρκία να διαπράττει εγκλήματα και αντί να απολογείται, να συκοφαντεί την Ελλάδα για δήθεν κακομεταχείριση μεταναστών!

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.