ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη από ιταλικά ΜΜΕ: «Το επιστημονικό περιοδικό Lancet κατέρριψε τον εμβολιασμό για τα παιδιά»

1 min read

Στην Ιταλία, η είδηση ​​χτύπησε σαν μια μικρή βόμβα στις αρχές Ιουλίου: «Το εμβόλιο προστατεύει πολύ λιγότερο από ό,τι λέγεται», ανέφερε η δεύτερη μεγαλύτερη καθημερινή εφημερίδα της Ιταλίας, La Repubblica, την 1η Ιουλίου, λίγο αργότερα έγραψε η καθημερινή εφημερίδα La Verità με τίτλο στις 3 Ιουλίου: «Το Lancet κατέρριψε τον εμβολιασμό για παιδιά».

Μαζί με εκθέσεις από τις ΗΠΑ δείχνουν ότι ο εμβολιασμός ειδικά σε μικρά παιδιά είναι όχι μόνο περιττός αλλά και επικίνδυνος ειδικά στο ζήτημα της περικαρδίτιδας.

Η μελέτη συνέλεξε δεδομένα από πολλά παιδιά: Από 2.965.918 παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και έντεκα ετών, 1.063.035 (35,8 τοις εκατό) εμβολιάστηκαν πλήρως με δύο δόσεις, 134.386 (4,5 τοις εκατό) μερικώς εμβολιασμένα μία φορά και 1.902.883 δεν εμβολιάστηκαν (59%). Η μελέτη πραγματοποιήθηκε και αξιολογήθηκε από το Istituto Superiore di Sanità (ISS), το οποίο επιτελεί την ίδια λειτουργία στην Ιταλία με το Ινστιτούτο Robert Koch στη Γερμανία. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό The Lancet στις 30 Ιουνίου .

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: το νέο εμβόλιο δύσκολα προστατεύει από λοίμωξη σε ποσοστό 21% έως 29% και ελάχιστα από ξέσπασμα ασθένειας σε ποσοστό 41%.

Το Lancet συγκρίνει επίσης τα αποτελέσματα του ISS, με μια προηγούμενη μελέτη από την Νέα Υόρκη, η οποία είχε δείξει «παρόμοια» πράγματα: Αυτή η μελέτη απέδειξε επίσης την εξαιρετικά μικρή και βραχυπρόθεσμη επίδραση του εμβολιασμού στα παιδιά.

Οι New York Times ανέφεραν στα τέλη Φεβρουαρίου : «Το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικό σε παιδιά ηλικίας πέντε έως 11 ετών από ό,τι σε μεγαλύτερα παιδιά».

Και: “Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά των λοιμώξεων σε μεγαλύτερα παιδιά (12 και άνω) μειώθηκε από 66 τοις εκατό σε 51 τοις εκατό. Αλλά στα μικρότερα παιδιά (πέντε έως έντεκα) μειώθηκε απότομα από 68 τοις εκατό σε μόλις 12 τοις εκατό.”

Ο εμβολιασμός είναι πιο θανατηφόρος από τον COVID-19

Όμως, αυτό που παραβλέπουν και οι δύο μελέτες είναι ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού για παιδιά (πέντε έως έντεκα) και εφήβους (δώδεκα έως 17 ετών) δεν είναι μόνο άσκοπος, αλλά και εντελώς απειλητικός για τη ζωή: Το σύστημα αναφοράς των παρενεργειών του εμβολίου VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) ) καταγράφει πλέον 50.400 παρενέργειες μεταξύ ανηλίκων (πέντε έως 17), εκ των οποίων 1.335 με μυοκαρδίτιδα, 462 μόνιμες αναπηρίες και 117 θανάτους. (Μεταξύ του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ, 29.162 άτομα πιστεύεται ότι πέθαναν μετά τον εμβολιασμό .)

Αυτά τα δεδομένα είναι «μόνο ένα μικρό νούμερο των θανάτων που αναφέρονται», τόνισε η νοσοκόμα Μάρτιν της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της Λουιζιάνα, «επειδή το νοσοκομείο της και άλλα στην περιοχή δεν τους καταγράφουν». Η ακρόαση αναφέρθηκε από το The Defender (το περιοδικό της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Children’s Health Defense ) την 1η Ιουνίου.

Η 17χρονη εγγεγραμμένη νοσοκόμα είπε στους νομοθέτες της Λουιζιάνα:

«Μπορεί να θυσιάσουμε τα παιδιά μας από φόβο μήπως πεθάνουμε ή κολλήσουμε έναν ιό, έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99 τοις εκατό».

“Το νοσοκομείο στην Λουιζιάνα αντιμετώπισαν θρόμβους αίματος, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, εγκεφαλοπάθειες και καρδιακές αρρυθμίες μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID και το προσωπικό δεν καταγράφει αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS).”

Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού είναι «πιο θανατηφόρος από τον COVID-19», καταλήγει η Martin. Η Ιταλία, η οποία όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχει εμβολιάσει μαζικά την νεολαία μεταξύ 12 και 17 ετών με ποσοστό εμβολιασμού 90%, τώρα βλέπει μια άνευ προηγουμένου αύξηση των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας στους νέους.

Η μυοκαρδίτιδα είναι συνήθως σπάνια, σε κατά τα άλλα υγιή νεαρά άτομα. Πλέον εμφανίζεται κυρίως σε εμβολιασμένα άτομα και δεν είναι μόνο σοβαρή, αλλά και συχνή παρενέργεια του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.