ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκαλύψεις «βόμβα» Scott Ritter: Oι ΗΠΑ διεξάγουν πόλεμο «όχι μόνο μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, αλλά και μέχρι το τελευταίο γερμανικό εργοστάσιο»

1 min read

«Οι ΗΠΑ δεν διεξάγουν πόλεμο όχι μόνο μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, αλλά και μέχρι το τελευταίο γερμανικό εργοστάσιο»!

Αυτό δήλωσε, ο Σκοτ ​​Ρίτερ, πρώην αξιωματικός αναγνώρισης των Πεζοναυτών των ΗΠΑ και επιθεωρητής όπλων των Ηνωμένων Εθνών.

Στην τελευταία του ανάλυση, προειδοποιεί την Ευρώπη ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι έτοιμη όχι μόνο να θυσιάσει τον τελευταίο Ουκρανό στο πεδίο της μάχης ενάντια στη Ρωσία, αλλά και το τελευταίο γερμανικό εργοστάσιο.

Μεταξύ άλλων δηλώνει:

«Η Ρωσία ξεκαθάρισε τη θέση της τον Δεκέμβριο (του 2021)! Και καλώ όλους να ξαναδιαβάσουν τα προσχέδια των συμφωνιών που έβαλε η Ρωσία στο τραπέζι στις 17 Δεκεμβρίου (2021).

Ήταν προσχέδια συμφωνιών. Δεν ήταν προτάσεις. Επρόκειτο για καλά συντονισμένες θέσεις της Ρωσίας που τις είχαν καλοσκεφτεί και οι οποίες έλεγαν: ”Μας στριμώξατε σε μια γωνία κι ως εδώ ήταν. Αυτή είναι η τελική μας προσπάθεια. Θέλουμε να αποφύγουμε έναν πόλεμο ακριβώς εδώ.”

Και είπαν στη Δύση: ”Διαβάστε το. Ας το συζητήσουμε σοβαρά. Αν δεν το κάνετε, θα υπάρξει μια στρατιωτική τεχνική λύση.” Τους αγνοήσαμε…

Η Ρωσία ποτέ δεν απέσυρε αυτές τις προτάσεις απ’ το τραπέζι. Αυτές οι προτάσεις, πιστεύω, είναι το φινάλε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πιστεύω πως θα υπάρξει μια ασταθής ειρήνη. Δεν πιστεύω πως θα υπάρξει μια Δυτική Ουκρανία.

Αν η Ρωσία επιτρέψει σε μια δυτική Ουκρανία να επιβιώσει μετά απ’ αυτό, τότε η Ρωσία θα έχει χάσει τον πόλεμο. Αν η Ρωσία επιτρέψει μια ασταθή ειρήνη να επιβιώσει μετά απ’ αυτό, τότε η Ρωσία θα έχει χάσει τον πόλεμο. Νίκη για τη Ρωσία είναι η συμφωνία που έβαλαν στο τραπέζι τον Δεκέμβριο, ένα νέο πλαίσιο ευρωπαϊκής ασφάλειας το οποίο να σέβεται τα συμφέροντα της ρωσικής εθνικής ασφάλειας, που να σέβεται το γεγονός ότι η Ρωσία έχει έννομο συμφέρον για το τι συμβαίνει στα σύνορά της.

Η Ρωσία θα καταστρέψει τους Μπαντερίτες. Η Ρωσία θα συντρίψει τον εθνικισμό της Δυτικής Ουκρανίας. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να πετύχει την νίκη η Ρωσία.

Οι Γάλλοι και οι Γερμανοί αρχίζουν να αφυπνίζονται ότι ο εχθρός δεν βρίσκεται προς τα ανατολικά… Ο εχθρός βρίσκεται προς τα δυτικά… Δεν είναι οι Ρώσοι αυτοί που καταστρέφουν την οικονομία τους. Οι Αμερικανοί είναι που καταστρέφουν την οικονομία τους! Οι Αμερικανοί κλέβουν τις βιομηχανίες τους αυξάνοντας τις τιμές και καταστρέφοντας τα πάντα!

Οι μόνοι που είναι ενοποιημένοι είναι οι ”λέμμοι (σ.σ. τρωκτικά)” που ζουν στην Πολωνία και στις Βαλτικές χώρες που δείχνουν όλοι τους υπερβολικά ευτυχείς που τρέχουν προς τον ρωσικό ”γκρεμό”.

Δεν υπάρχει ευρωπαϊκή ενότητα.

Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι ένα έγκλημα πολέμου, ένα έγκλημα πολέμου που διαπράττεται απ’ τη Δύση κι όχι απ’ τους Ρώσους!».

warnews247

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.