ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

AΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΕΙΣΜΟΣ από Βασιλειάδη – Πότε μπορεί να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα!

1 min read

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις σχολίασε ότι αν πάρει έγγραφες δεσμεύσεις από όλες τις ομάδες, θα αρχίσει ξανά αμέσως το πρωτάθλημα!

Παράλληλα, όοσν αφορά την πιθανότητα ποδοσφαιρικού Grexit, σχολίασε ότι αν συμβεί θα έχουν την ευθύνη οι ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport24 Radio:

«Προσπαθώ να βλέπω την αισιόδοξη πλευρά. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ιδιαίτερα προβληματική. Αποκόψαμε την ΚΕΔ από την ΕΠΟ και αν γινόταν, θα φέρναμε ξένους αρχιδιαιτητές από το καλοκαίρι».

Για την διαιτησία: «Τα λάθη τις περισσότερες φορές ήταν ισορροπημένα και όχι προς μια κατεύθυνση. Εμείς επιμείναμε για το VAR, έχουμε μπει στην τελική ευθεία και το τρέχουν ο κ. Περέιρα και η ΕΠΟ».

Για την στάση των διεθνών συνομοσπονδιών: «Η FIFA κουνάει το δάχτυλο δεικτικά, λέει ‘σοβαρευτείτε’ στους συλλόγους»».

Για τον πειθαρχικό κώδικα: «Έχει κενά ο πειθαρχικός κώδικας και κοιτάζουμε να τον βελτιώσουμε και αυτό που θέλουμε να κάνουμε για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες στη λήψη των δικαστικών αποφάσεων, είναι να κοπούν οι αναβολές και να έχουμε πιο γρήγορες διαδικασίες. Οι αλλαγές στις αποφάσεις από το ένα όργανο στο άλλο να είναι νομικής κρίσης και όχι προϊόν πίεσης και συνδιαλλαγών. Η ΕΠΟ να λύσει αυτά τα κενά, να μην υπάρχουν αντινομίες».

Για την απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος: «Καλούμε κάθε εβδομάδα τον κόσμο σε πόλεμο. Μια σειρά γεγονότων με έφτασαν σε αυτή την απόφαση, αλλά πρέπει να παρθούν αποφάσεις λαμβάνοντας το κόστος σύγκρουσης με κάποιες ΠΑΕ. Αν ενδιαφέρονται να προχωρήσουμε κανονικά και όχι σε πόλεμο, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Να δεσμευτούν εγγράφως οι ομάδες και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αμέσως. Οι αλλαγές δεν μπορούν να εφαρμοστούν από φέτος, αλλά από του χρόνου. Η έγγραφη δέσμευση θα πάει στη FIFA. Εύχομαι να μην έχουμε Grexit, δεν θα φταίει όμως η Πολιτεία, αλλά οι ομάδες».

Για το πολιτικό σύστημα: «Να βάζουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σοβαρευτεί».

Για τα όσα έγιναν στα Ιωάννινα στο ματς του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ: «Όποια ποινή έρθει για τα Ιωάννινα, θα έρθει με βάση την έκθεση της ΔΕΑΒ. Οι μεγάλες ποινές στις ομάδες έχουν επηρεάσει τον κόσμο. Με το χέρι στην καρδιά, τι θα περιμέναμε να δούμε σε παλαιότερες εποχές, αν ακυρωνόταν γκολ τίτλου στην Τούμπα;».

«Δεν μου αρέσει να κόβεται το πρωτάθλημα, διαφωνώ. Δεν μου άφηνε περιθώρια αυτό που έγινε την  Κυριακή. Χωρίς μίνιμουμ δεσμεύσεων, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην αρχίσω ξανά το πρωτάθλημα. Πρέπει να υπάρξει αλλαγές στο πλαίσιο ασφαλείας και η ευθύνη πλέον να πηγαίνει στις ΠΑΕ. Αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα, να ισχύει ό,τι και στην Ευρώπη. Να πέσει και κάποιος αν χρειαστεί, ναι. Ορισμένοι παίζουν ξύλο και νομίζουν ότι θα πάρουν βραβείο. Να λυθεί η αντινομία. Οι ξένοι μας λένε πως αν δεν επιβάλλετε εσείς τις ποινές, θα τις επιβάλλουμε εμείς. Γι’ αυτό συνεννοούμαστε καλά με FIFA και UEFA. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω τον διαιτητή, ούτε και τους ξένους. Θέλω να διασφαλίσω την ασφάλεια των πολιτών, αυτό με ενδιαφέρει, να είναι εντάξει οι πολίτες και να μην υπάρχει κοινωνική αναταραχή», συμπλήρωσε!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.