ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τι πραγματικά συνέβη μετά το γκολ του Βαρέλα!

1 min read

Πως ο ρέφερι Κομίνης ξεκίνησε τη «διαβούλευση» με το βοηθό Ποντίκη βάζοντας τινάζοντας το ντέρμπι στον «αέρα» στο ντέρμπι

Μία άλλη πτυχή παρουσίασε η εφημερίδα Metrosport για να ρίξει  «φως» στα «ήξεις – αφίξεις» των Κομίνη και Ποντίκη μετά το γκολ του Βαρέλα.

Μετά την επίτευξη του τέρματος, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν μπροστά από την θύρα 4, ενώ την ίδια σχεδόν στιγμή ο Βασίλης Δημητριάδης από την ΑΕΚ μαζί με έναν εκπρόσωπο της Ενωσης κινήθηκαν προς τον τέταρτο διαιτητή τον Στυλιάρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Μ» ο Βασίλης Δημητριάδης και ο Βαγγέλης Γιαννίσης, βρέθηκαν αμέσως δίπλα στον Στυλιάρα και του έλεγαν: «Έγινε φάουλ, έγινε φάουλ, δεν πρέπει να μετρήσει το γκολ του Βαρέλα».

Λίγο αργότερα και μέσα στον γενικότερο πανικό που επικρατούσε, οι δύο εκπρόσωποι της ΑΕΚ έλεγαν (σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν δίπλα τους) στον Στυλιάρα: «Είναι οφσάιντ, είναι οφσάιντ».

Ο Στυλιάρας επηρεασμένος από το χαμό που επικρατούσε, μέσω της ενδοεπικοινωνίας ζήτησε από τον επόπτη Κώστα Ποντίκη να μην βρεθεί στην σέντρα. Ο επόπτης τον άκουσε, σταμάτησε και τον Κομίνη και από εκεί και πέρα άρχισε το θέατρο του παραλόγου.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.