ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που τρέμουν οι Τούρκοι – Δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στους αιθέρες

1 min read

Οι Έλληνες πιλότοι αποδεικνύουν καθημερινά την αφοσίωση τους στη πατρίδα, τις ικανότητές τους, και την αποτελεσματικότητά τους. Κάθε ημέρα, πάνω από το Αιγαίο, οι Έλληνες πιλότοι με το ρίσκο που έχει, το να ζεις στον αέρα, συνοδεύουν εκτός του εναέριου χώρου μας τα Τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα.

 

Πρόσφατα μια πολύ σημαντική διάκριση για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο με τις επιτυχίες της.

Ο Σμηναγός Βασίλειος Καλογερίδης ονομάστηκε «Course Warrior», δηλαδή ο πιλότος που θα ήθελαν όλοι οι νατοϊκοί ιπτάμενοι να τον είχαν στο πλάι τους στο σχηματισμό σε μια πραγματική επιχείρηση.

Η διάκριση αυτή ήρθε στην χώρα μας, στα Ελληνικά φτερά, από την 335 Μοίρα «Τίγρης» της 116 Πτέρυγας Μάχης του Αράξου.Ποιο συγκεκριμένα, η 335 Μοίρα συμμετείχε στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2018 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία.

Στην άσκηση συμμετείχαν όλες οι μεγάλες δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Τα στελέχη της 335 Μοίρας απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές για το επίπεδο της εκπαίδευσής τους, την αντίληψη και την αποτελεσματικότητά τους στο σύνολο των εναέριων αποστολών που κλήθηκαν να εκτελέσουν. Συγκεκριμένα, ο Ελληνικός σχηματισμός «Βέλος» πέτυχε τα υψηλότερα ποσοστά μεταξύ όλων των υπολοίπων συμμετεχόντων υπό την αρχηγία του Σμηναγού Γεώργιου Σκουργιά.

Πηγή: E-Daily.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση