ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη: Αυτή ψάχνουν στην ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα με το βρέφος στην Πετρούπολη

1 min read

Στην περιοχή όπου πετάχτηκε στα σκουπίδια νεκρό το βρέφος στην Πετρούπολη εστιάζει στις έρευνές της η αστυνομία για να βρει τους δράστες αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. 

Κάτοικοι της Πετρούπολης συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια δίπλα στον κάδο που πέταξαν το αγγελούδι και να ελπίζουν σύντομα να πέσουν στα χέρια της αστυνομίας τα κτήνη που το στραγγάλισαν και το πέταξαν στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με το Star, καρέ-καρέ οι αστυνομικοί αναλύουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εντοπίσουν την έγκυο γυναίκα αλλά και τους πιθανούς συνεργούς της.  Χωρίς να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας έχουν επικεντρώσει τις έρευνες στη γειτονιά και αναζητούν μια έγκυο, η οποία γέννησε τις τελευταίες ημέρες και δεν έχει παιδί.

Μάλιστα υπάρχει η υποψία στις διωκτικές αρχές ότι πολλοί είναι εκείνοι που γνωρίζουν τι έχει γίνει την μοιραία νύχτα και τους δράστες του εγκλήματος αλλά ακόμη δεν έχουν βρει το θάρρος να μιλήσουν και να αποκαλύψουν τους ενόχους.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.