ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – «ΦΩΤΙΑ» για τoυς διορισμούς του βουλευτή Μάρκου Μπόλαρη στο πολιτικό του γραφείο! (ΦΩΤΟ)

1 min read

Οι συγκεκριμένοι διορισμοί γεννούν σοβαρά ερωτήματα για την αξιοκρατία του βουλευτή κ. Μάρκου Μπόλαρη.

Οι βορειοελλαδίτες βράζουν από θυμό την ώρα που «βγαίνουν» τα μαχαίρια για τις αποδοχές των συνταξιούχων και να «χτυπιούνται» αλύπητα από την βαριά φορολογία. Παρόλα αυτά o βουλευτής Α Θεσσαλονίκης κ. Μάρκος Μπόλαρης σπαταλούσε πολλά χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού για χάρη των … συμβούλων του, διορίζοντας δεκάδες μετακλητούς και σύμβουλους με αποδοχές που κατά μέσο όρο είναι 2.420 ευρώ έκαστος το μήνα για 15 μήνες!



Οι δεκάδες προσλήψεις του κ. Μάρκου Μπόλαρη έχουν προκάλεσει και την έντονη αντίδραση των συναδέλφων του βουλευτών, με τους Θεσσαλονικείς να βράζουν από τον θυμό τους!

Συγκεκριμένα και όπως διαβάζουμε στο ereportaz.gr

O κ. Μπόλαρης απέτυχε να εκλεγεί περιφερειάρχης, παρόλα αυτά πολλοί υποψήφιοι του συνδυασμού του πέτυχαν μετά από μικρό χρονικό διάστημα τον διορισμό τους στο πολιτικό του γραφείο.





Πρόκειται για την κ. Mαλουτά Παρθένα-Μαρία η οποία συμμετείχε στο κίνημα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ με επικεφαλή τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Μάρκο Μπόλαρη στις περιφερειακές εκλογές 2014.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για την κ. Βασιλάκη Μαρία η οποία συμμετείχε στο κίνημα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ με επικεφαλή τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Μάρκο Μπόλαρη στις περιφερειακές εκλογές 2014.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα; Eίναι ηθικό να διορίζεις τους οικείους σου ως μετακλητούς υπαλλήλους και να αμείβονται από το δημόσιο;

Δείτε μερικές από τις δεκάδες  προσλήψεις οι οποίες είναι αναρτισμένες και στο site της Διαύγειας!

makeleio.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.