ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη- Στο τσακ δεν είχε εμβολίσει άλλο σκάφος – Είχε στο ταχύπλοο και τα παιδιά του!

1 min read

Την ώρα που οδηγείται στον εισαγγελέα, ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου (όπου πιθανότατα θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί), που έκοψε στη μέση το μικρό ψαράδικο με αποτέλεσμα να χαθούν δυο ανθρώπινες ζωές, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, πριν το δυστύχημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το ταχύπλοο φέρεται να είχε παρενοχλήσει και το πλοιάριο της γραμμής. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες είχε πλησιάσει επικίνδυνα το πλοιάριο της γραμμής που εκτελεί το τακτικό δρομολόγιο Κόστα – Σπέτσες, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές.

Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν επίσης στον ΣΚΑΪ ότι τις προηγούμενες ημέρες το φουσκωτό που οδηγούσε ο Γάλλος επιχειρηματίας έκανε πολλούς επικίνδυνους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα κοντά στις ακτές.

Ο Γάλλος, στην πρώτη του κατάθεση φέρεται να υποστήριξε, μέσω του συνηγόρου του, ότι κατά την πορεία του ταχύπλοου δεν αντιλήφθηκε το μικρό αλιευτικό, που πιθανόν, δεν είχε επαρκή φωτισμό. Ανέφερε, εξάλλου, ότι μετά το συμβάν, δεν εξαφανίστηκε, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει προκειμένου να περισυλλεγούν τα άτομα που είχαν πέσει στη θάλασσα από τη μικρή λέμβο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος και να βγει στην ξηρά προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και να επικοινωνήσει με το συνήγορό του.

Μάλιστα στην υποστηρικτική του γραμμή ο Γάλλος κτηματομεσίτης θα υποστηρίξει ότι δεν έτρεχε όπως τον κατηγορούν μια και στο ταχύπλοο μεταξύ άλλων επέβαιναν και τα δυο ανήλικα παιδιά του!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.