ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποκάλυψη: “Πρόσφυγας” που αποχαιρέτησε ο ίδιος ο Μητσοτάκης, φορούσε ανθελληνική μπλούζα!

1 min read

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να… αποχαιρετήσει περίπου 50 «προσφυγόπουλα» που θα ταξίδευαν για την Γερμανία. Ο ίδιος Μητσοτάκης που το ίδιο απόγευμα, στο ίδιο αεροδρόμιο, επέλεξε να μην παραστεί στην τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός…

Τα 50 «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» λοιπόν έφτασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Γερμανία και όπως βλέπετε από τις εικόνες, πρόκειται για την ίδια ομάδα, καθώς κρατάνε τις ίδιες «αναμνηστικές» πορτοκαλί τσάντες που τους έδωσε κατά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα, η συνοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε (έχουμε θολώσει το πρόσωπο λόγω ηλικίας) διακρίνεται καθαρά η μπλούζα ενός νεαρού «πρόσφυγα» που φέρει τυπωμένο το σύνθημα “Istanbul 1453”! Είναι ο ίδιος αλλοδαπός που βρίσκεται στην παρακάτω φωτογραφία σε κύκλο με το μπουφάν και το καπέλο.

Επειδή η φωτογραφία – ντοκουμέντο που σας παρουσιάζουμε είναι κατά την αποβίβαση των «προσφύγων» στην Γερμανία, καταλαβαίνετε ότι ο νεαρός αλλοδαπός, φορούσε ακριβώς την ίδια μπλούζα καλυμμένη με το μπουφάν κατά την αποχώρησή του από την Ελλάδα στην οποία του… κούνησε μαντήλι ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας.

Άραγε πόσοι ακόμα… φιλέλληνες ισλαμο-πρόσφυγες ζουν ανάμεσά μας και παίρνουν και επιδόματα;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.