ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποχαιρέτησαν τα Χριστιανόπουλα που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του κατηχητικού – Συγκλονιστικές στιγμές από την εξόδιο Ακολουθία

1 min read

Ήταν το νέο που σόκαρε και συγκλόνισε τον κόσμο, ήταν η είδηση που στο άκουσμά της πάγωσαν τα χείλη. Ο λόγος για την τραγωδία στην Συρία, όπου δώδεκα παιδιά δολοφονήθηκαν από Τζιχαντιστές την ώρα που βρίσκονταν στο κατηχητικό, σε ορθόδοξη εκκλησία στην Κεντρική Συρία. Ήταν παιδιά δημοτικού που παρακολουθούσαν το κατηχητικό στην εκκλησία του Αποστόλου Παύλου στην Σελευκούπολη. Τη ίδια εκκλησία είχαν βομβαρδίσει τζιχαντιστές και το 2016 κατά τη διάρκεια λειτουργίας.

Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία» ενημέρωσε πρώτο για την ανατριχιαστική είδηση αναδεικνύοντας για άλλη μία φορά τον διωγμό που υφίστανται οι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο. Ακολούθησαν τα συγκινητικά μηνύματα των Προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών και του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου. Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας των μικρών παιδιών όπου οι γονείς τους δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για αυτή τη μεγάλη τραγωδία που βίωσαν και παράλληλα ένα μεγάλο «γιατί» να πλανάται στα σκυθρωπά πρόσωπά τους. Προσπαθούσαν να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλο, να δώσουν κουράγιο και να απαλύνουν τον ψυχικό πόνο. Τραγικές φιγούρες ήταν οι μητέρες των μικρών παιδιών.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Δημοσίευση στα Social Media