ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αποφυλακίζεται ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου

1 min read

Εντός της ημέρας αναμένεται να αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου

Την έξοδο από τη φυλακή αναμένεται να δει εντός της ημέρες ο πρωην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιαννος Παπαντωνίου, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2018 για υπόθεση που αφορά σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών είχε  γίνει δεκτή η αίτηση που είχε υποβάλει ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός  και είχε διαταχθεί η αντικατάσταση της προσωρνής του κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυοδοσίας 150.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της εμφάνισης  στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ωστόσο, ο ίδιος μέσω του συνηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου είχε υποστηρίξει, ότι θα παραμείνει εντός της φυλακής καθώς δεν διέθετε το χρηματικό ποσό της εγγύησης. Η κατάσταση όμως άλλαξε και ο άλλοτε κραταιός άνδρας του ΠΑΣΟΚ θα δει την έξοδο από την φυλακή, αφού του δόθηκε προθεσμία μέχρι την 1η Ιουλίου 20120 προκειμένου να καταβάλλει το ποσό της εγγυοδοσίας.

Σημειώνεται, ότι ο πρώην Υπουργός είχε κριθεί προφυλακιστέος στις 23 Οκτωβρίου 2018 μετά την απολογία του για το αδίκημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που αφορά ποσό 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων, το οποίο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο,  φέρεται να έλαβε ως μίζα σχετικά με τον εκσυγχρονισμό έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού. Ο ίδιος αρνείται από την αρχή ότι έχει διαπράξει οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.