ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απόφαση σοκ στην υπόθεση της Ηλιούπολης: Αθωώθηκαν ο αστυνομικός και ο πατέρας του που είχαν κατηγορηθεί για μαστροπεία

1 min read

Αθώος στην υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη, κρίθηκε τελικά ο αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί από νεαρή κοπέλα ότι την κρατούσε αιχμάλωτη στο διαμέρισμά του, την κακοποιούσε και την εξέδιδε. Σύμφωνα με τη μετάδοση του The Case, επικράτησε ένταση στο δικαστήριο μόλις ακούστηκε η λέξη «αθώος» για τον Μπουγιούκο. Το κοινό φωνάζει: «ντροπή», «είστε όλοι βιαστές», «καθίκια». Σύμφωνα με τον ίδιο λογαριασμό, η έδρα αποχώρησε με την ανακοίνωση της απόφασης να διακόπτεται λόγω της έντασης.

Ο αστυνομικός Μπουγιούκος έχει κριθεί αθώος για την κατηγορία της σωματεμπορίας. Μετά την ανακοίνωση μέρους της απόφασης και την αποχώρηση του προεδρείου, στην αίθουσα εισήλθαν δυνάμεις των ΥΜΕΤ, ενώ η ένταση παρέμεινε σε υψηλούς τόνους, με το κοινό να φωνάζει συνθήματα.

Μάλιστα, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας να εκκενώσει την αίθουσα από το κοινό, υπάρχουν αναφορές για ρίψη δακρυγόνου εντός του διαδρόμου του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το Εθνος, αθώος για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ενώ κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της οπλοκατοχής. Όπως αναφέρει το Εθνος, νωρίτερα, κατά τη δεύτερη αγόρευση ακούστηκαν σκληρές εκφράσεις. Ο δικηγόρος του αστυνομικού φέρεται να χαρακτήρισε το θύμα «πορνοστάρ» με «σκάρτη ψυχή», ενώ επέμεινε κατά την αγόρευσή του ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν με δική της επιλογή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.