ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Aποχωρούν οι μονάδες των Αμερικανών μισθοφόρων της «Μότσαρτ» με βαριές απώλειες από το Μπάκχμουτ

1 min read

Aποχωρούν οι μονάδες των Αμερικανών μισθοφόρων της «Μότσαρτ» με βαριές απώλειες από το Μπάκχμουτ την ίδια στιγμή που οι Ρώσοι ανακοίνωσα την πλήρη επιχειρησιακή περικύκλωση της πόλης.

Η ενέργεια αυτή των Αμερικανών μισθοφόρων σημαίνει ότι θεωρούν πως η πόλη αποτελεί πλέον «χαμένη υπόθεση» για την Δύση και έχουν καμία διάθεση να χάσουν άλλους άνδρες.

Η αμερικανική «Μότσαρτ» στάλθηκε από την Δύση για να παίξει τον ρόλο του αντίπαλου δέους ενάντια στην ρωσική «Wagner».

Αυτή την στιγμή ο Ρώσοι απέχουν μερικές εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο της πόλης, ενώ χτύπησαν όλες τις ενεργειακές υποδομές της πόλης που σημαίνει πως ετοιμάζονται για την τελική έφοδο.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν αναφορές περί αποχώρησης σημαντικών μονάδων των Ουκρανών από το Μπάκχμουτ κάτι που μάλλον επιβεβαιώνουν οι εξελίξεις.

Τώρα διεξάγονται μάχες επί της κεντρικής λεωφόρου Nezavisimosti κατα μήκος του ποταμού Bakhmutka.

Πριν από λίγο ο Ουκρανός δήμαρχος του ChasivYar απαίτησε από το Κίεβο να εκκενωθεί η πόλη νοτιοδυτικά του Μπάκχμουτ καθώς οι Ρώσοι σύντομα θα εισέλθουν στον αστικό ιστό.

To Chasiv Yar είναι η πόλη που προμήθευε πυρομαχικά και εφόδια τους Ουκρανούς στο Μπάκχμουτ και είναι ένα μικρό φρούριο καθώς και αυτό διαθέτει ορυχεία.

pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.