ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Από τα νησιά… στις πόλεις – Καμία απέλαση δεν κάνει η κυβέρνηση ΝΔ!

1 min read

Χθες, γράψαμε για την πολιορκία του λιμανιού της Μυτιλήνης, από χιλιάδες «προσφυγάκια» εφοδιασμένα με τρίπτυχα που διαθέτουν μπλε σφραγίδα, τα οποία πήραν από τη χούντα Μητσοτάκη το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης στην ηπειρωτική Ελλάδα. Επρόκειτο για τη… μισή αλήθεια!

Η άλλη… μισή αλήθεια –την οποία δε γνωρίζαμε!- είναι ότι μαζί με τους ανωτέρω φεύγουν άρον-άρον από την Λέσβο κι όσοι αλλοδαποί έχουν β’ απορριπτική απόφαση, δηλαδή έχουν χάσει κάθε δικαίωμα ασύλου και –θεωρητικά- πρέπει να αναχωρήσουν από τη χώρα. Αυτοί που υποτίθεται πως θα επιστρέφονταν «στις χώρες προέλευσής τους», όπως θριαμβολογούσε η φλωρούμπα ο Μηταράκης!

Φυσικά αυτό δεν συμβαίνει, καθώς όπως σας ενημερώσαμε τότε που οι «εθνικόφρονες» παραμύθιαζαν τον κόσμο με τις «επιστροφές των μη δικαιούμενων άσυλο στις χώρες προέλευσής τους», η Ελλάδα ΔΕΝ έχει υπογράψει συμφωνίες επανεισδοχής με τις χώρες από τις οποίες κυρίως έρχονται λαθρομετανάστες (Ιράκ, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Συρία, Σομαλία, κ.λπ.), άρα η απέλασή τους από την Ελλάδα είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΗ!

Τώρα, λοιπόν, η χούντα Μητσοτάκη έδωσε σ’ αυτούς το δικαίωμα να φύγουν από την Λέσβο και να πάνε στον Πειραιά… «για να αναζητήσουν τρόπο εξόδου από την Ελλάδα»!!! Κι αν αναζητήσουν τρόπο να φύγουν από τη χώρα των ανοιχτών συνόρων, να μας… γράψετε, ή -εναλλακτικά- να μας… σφυρίξετε κλέφτικα! Στην Αθήνα θα εγκατασταθούν και θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Κι αν τύχει και τους συλλάβει καμμιά φορά η αστυνομία, από τη μία πόρτα θα μπουν κι από την άλλη θα… βγουν, διότι ΔΕΝ γίνεται να απελαθούν! 

Ζήτω οι… απελάσεις της χούντας Μητσοτάκη. Όχι από τα νησιά μας στις «χώρες προέλευσης» των λαθρομεταναστών, αλλά από τα νησιά μας στην… Αθήνα και στην… υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.