ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Από παγκόσμιο «chat room» του σκοτεινού διαδικτύου εντοπίσθηκε ο 43χρονος αρχιδιακινητής πορνογραφικού υλικού στην Δραμα

1 min read

Από πού προέρχονται βίντεο με κακοποιήσεις παιδιών ακόμη και 2-3 ετών που βρεθήκαν στην κατοχή του. Ψάχνουν κι άλλους παιδόφιλους του ίδιου δικτύου

Δεκάδες  βίντεο με  κακοποιήσεις παιδιών ηλικίας ακόμη και 2-3 ετών φέρεται να είχε –όπως αποκαλύπτει το in- ο 43χρονος υπάλληλος του σούπερ μάρκετ στην Δράμα που συνελήφθη μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ.

Στην κατοχή του βρέθηκαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 2,5 εκατομμύρια αρχεία με πορνογραφικό υλικό για ανηλίκους. Ένα αριθμός που σύμφωνα με τους ειδικούς καλύπτει το μεγαλύτερο ποσοστό του διακινούμενου υλικού παιδικής πορνογραφίας… παγκοσμίως!

Ο εντοπισμός του 43χρονου -που περιγράφεται ως μοναχικός άνθρωπος και διαμένει στην ίδια κατοικία με την μητέρα του- φέρεται να υπήρξε μετά από ενημερωτικά έγγραφα που έστειλαν στην χώρα μας  οι αστυνομικές αρχές της Γαλλίας  οι οποίες εντόπισαν άγνωστο μέχρι σήμερα chat room για παιδόφιλους που υπήρχε στο επονομαζόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο».

Ο 43χρονος φαίνεται μεθοδικά για τουλάχιστον πέντε χρόνια να συγκέντρωνε και να διαμοίρασε στο παγκόσμιο «δωμάτιο συζήτησης» παιδοφίλων του  darkweb  χιλιάδες αρχεία με τέτοιου είδους πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της ΕΛΑΣ τα προαναφερόμενο υλικό με κακοποιήσεις ανηλίκων φαίνεται να προέρχονται από «ζωντανές μεταδόσεις» έναντι αμοιβής τέτοιου είδους αποτρόπαιων πράξεων που φαίνεται να γίνονται σε χώρες κυρίως της Ασίας (θύματα παιδιά με δράστες πολλές φορές στενούς συγγενείς τους).

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα για το συγκεκριμένο, προαναφερόμενο τεράστιο «chat room» με παιδόφιλους που εντοπίσθηκε στο σκοτεινό διαδίκτυο συνεχίζεται.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.