Απίστευτο: Τούρκοι έδειραν 73χρονο Έλληνα στη Σάμο επειδή άκουγε τη λειτουργία

Newskamatero

Ένα σοκαριστικό περιστατικό περιέγραψε σε τοπικό μέσο η κα Κατερίνα Στάθαινα, αναφέροντας ότι ο πατέρας της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ένα Τούρκο γείτονα, στην περιοχή Παγώνδα Σάμου.

Σύμφωνα με το samostoday.gr, στο χωριό έχουν αγοράσει σπίτια Τούρκοι υπήκοοι τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει η κυρία Στάθαινα «Οκτώ παρά το πρωί της Τρίτης, καθόταν ο μπαμπάς μου έξω στο πλατύσκαλο του σπιτιού είχε βάλει ένα τρανζιστοράκι και άκουγε εκκλησιαστική λειτουργία. Απέναντι που έχει ένα σπίτι που μένουνε αυτοί οι Τούρκοι, βγήκε ο ένας τραβούσε με το κινητό του βίντεο, το έφερε μέσα στο πρόσωπο του μπαμπά μου, τον έσπρωξε ο μπαμπάς μου λίγο πίσω και αυτός τον χτύπαγε μπουνιές στην κοιλιά. Μέχρι να πάρει ο μπαμπάς τα πάνω του και να αρχίσει να χτυπάει για να τον αποφύγει, ήρθανε άλλοι δύο».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες ήταν τρεις και τον χτυπούσαν με κλοτσιές στο σώμα και το κεφάλι.

Ο πατέρας της κας Στάθαινας, που είναι 73 ετών, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σάμου, φέρει πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, η κνήμη του έχει εξαρθρωθεί, ενώ αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση από εβδομάδα.

Ήδη από μέρους της οικογένειας έχει κατατεθεί μήνυση, ενώ γίνονται προσπάθειες από την κα Στάθαινα συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των κατοίκων.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Ζάκυνθο: Εκκενώθηκαν δύο χωριά, στις αυλές σπιτιών οι φλόγες

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στη Ζάκυνθο που ανάγκασε τους κατοίκους των χωριών Κερί και Αγαλά να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες απειλούν σπίτια ενώ όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει καεί κατοικία που βρισκόταν δίπλα σε ξενοδοχείο που εκκενώθηκε νωρίτερα. Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς υλοποιήθηκε σχέδιο εκκένωσης των δύο χωριών με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ζακύνθου.  Η αστυνομία […]