ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο περιστατικό Κεφαλοκλείδωμα από δημοτικούς αστυνομικούς σε ηλικιωμένο λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας (βίντεο)

1 min read

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας όπου δημοτικοί αστυνομικοί του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη εφάρμοσαν λαβή «κεφαλοκλειδώματος» σε ηλικιωμένο πολίτη ο οποίος δεν είχε πάνω του τα απαραίτητα χαρτιά για να κυκλοφορήσει! 

Όποιος δει το σχετικό βίντεο θα καταλάβει δυστυχώς πως τα πολύ αυστηρά μέτρα απαγόρευσης αρχίζουν και στρέφουν πολίτες και δυνάμεις ασφαλείας τον έναν εναντίον του άλλου, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, επιβάτης τρόλεϊ, πιάστηκε στα χέρια με άνδρες της δημοτικής αστυνομίας όταν του βεβαίωσαν πρόστιμο επειδή δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ο ηλικιωμένος άνδρας αντέδρασε στην βεβαίωση του προστίμου, με τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας να τον πιάνουν κεφαλοκλείδωμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, έξαλλος για το πρόστιμο, το οποίο πιαθνόν λόγω της πενιχρής σύνταξής του δεν μπορεί να πληρώσει,  πέταξε κάτω το μπλοκ με τις κλήσεις και τότε ένας από τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα, προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει.

Έχουν σκεφτεί άραγε στην κυβέρνηση πως οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, ειδικά αυτοί που είναι μόνοι, δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να εκτυπώσουν «δήλωση» αλλά ούτε και να στείλουν SMS.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.