ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο: Οι δυνάμεις ασφαλείας επέβαλαν πρόστιμο σε πολίτη γιατί πήγε… βόλτα στην αυλή του σπιτιού του!

1 min read

«Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που η μετακίνηση των πολιτών διώκεται ποινικά». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας η οποία βρέθηκε…μπλεγμένη με τις αρχές το προηγούμενο Σαββατοκύριο εξαιτίας «ιδιωτικής συνάθροισης».

Ο ίδιος προχώρησε σε ενστάσεις για τα πρόστιμα που έπεσαν τόσο στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού όσο και στον σύζυγό της, αλλά και για τον τρόπο που φέρθηκαν οι αστυνομικές αρχές στους δύο πολίτες.

Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Γιάντσιο, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ συμπεριφέρθηκαν στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου σαν…εγκληματία, παίρνοντάς της αποτυπώματα και συλλαμβάνοντάς την!

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, ο δικηγόρος του ζεύγους κατήγγειλε στο τοπικό κανάλι των Σερρών «Επιλογές» πως οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στον σύζυγος της ιδιοκτήτριας, που όμως βρισκόταν…στην αυλή του σπιτιού του!

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα παράλογα που συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2021, όπου απαιτείται ακόμα από τους πολίτες μόλις βγαίνουν από το σπίτι τους να ενημερώνουν το κράτος για το που πάνε:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.