ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Aπίστευτο: Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να βάλει «λουκέτο» στο δίκτυο NBC

1 min read

Aπίστευτο: Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να βάλει «λουκέτο» στο δίκτυο NBC

Σε ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα σχόλιο προχώρησε την Τετάρτη ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε να βάλει «λουκέτο» στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC!

Το αμερικανικό δίκτυο προκάλεσε την… οργή του Αμερικανού προέδρου εξαιτίας δημοσιεύματος που ανέφερε ότι ο Nτόναλντ Τραμπ ζήτησε από υψηλόβαθμους στρατιωτικούς τον δεκαπλασιασμό του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ.

Στο ρεπορτάζ του, το αμερικανικό δίκτυο επικαλούνταν τρεις αξιωματούχους που ήταν παρόντες στη συνάντηση αυτή. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η εντολή του Τραμπ δόθηκε όταν παρουσιάστηκαν στοιχεία που έδειχναν ότι οι ΗΠΑ σταδιακά, από το 1960, μειώνουν τον όγκο του πυρηνικού τους οπλοστασίου.

«Το fake @NBCNews επινόησε ένα ρεπορτάζ που αναφέρει ότι θέλω “δεκαπλασιασμό” του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ. Πρόκειται για καθαρό μύθευμα που έχει στόχο να με υπονομεύσει. NBC = CNN» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, και συμπλήρωσε: «Με όλα τα fake news που βγάζει το NBC και τα υπόλοιπα δίκτυα, σε ποιο σημείο επιτρέπεται να τους πάρουμε την άδεια; Είναι κακοί για τη χώρα!».

Fake @NBCNews made up a story that I wanted a “tenfold” increase in our U.S. nuclear arsenal. Pure fiction, made up to demean. NBC = CNN!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 11 Οκτωβρίου 2017

With all of the Fake News coming out of NBC and the Networks, at what point is it appropriate to challenge their License? Bad for country!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 11 Οκτωβρίου 2017

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στις τελευταίες εβδομάδες που ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπολύει «πυρά» εναντίον του NBC. Η πρώτη… επίθεση έγινε επειδή το δίκτυο μετέδωσε πληροφορίες πως ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, δήλωσε πως ο πρόεδρος είναι «ηλίθιος».

Πηγή: Politico 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.