ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο επεισόδιο μεταξύ συμπαικτών: Ο Βέρντε άρπαξε απ’ τον λαιμό τον Βράνιες

1 min read

Οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν θερμό επεισόδιο στη διάρκεια του cooling break

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αλλά αυτό που συνέβη στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό που έληξε ισόπαλο (1-1) είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις. Και τούτο διότι οι εντάσεις πάντοτε υπάρχουν μεταξύ αντιπάλων αλλά δεν συνηθίζεται να έρχονται στα χέρια δύο παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια ομάδα. Συνέβη στο 22‘ του αθηναϊκού ντέρμπι όταν ο διαιτητής Τζήλος σφύριξε για το cooling break προκειμένου να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, αντί να μείνουν στη… δροσιά του νερού, ο Βέρντε και ο Βράνιες είχαν θερμό επεισόδιο.

Ο Ιταλός είχε έντονη λογομαχία με τον Βόσνιο, τον οποίο έπιασε από τον λαιμό σε ένα επεισόδιο που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός. Ο Βράνιες αντέδρασε στη χειρονομία του συμπαίκτη του και κινήθηκε εναντίον του, με τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» να σπεύδουν για να τους χωρίσουν προκειμένου να μην δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο.

Τελικά, μετά και από τις έντονες παρατηρήσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, οι δύο παίκτες φάνηκε να τα βρίσκουν. Πάντως, ο Ιταλός κόουτς όταν ρωτήθηκε μετά το ματς για το επεισόδιο, απάντησε ότι «δεν έγινε τίποτα» θέλοντας προφανώς να υποβαθμίσει και να μην δώσει συνέχεια καθώς θεώρησε πως ό,τι συνέβη ήταν στην ένταση της στιγμής…

verde1.jpg
verde2.jpg
bernte.jpg

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.