Σα. Οκτ 31st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο: Διευθυντές σχολείων παρενοχλούν σεξουαλικά καθαρίστριες στην Θεσσαλονίκη

1 min read

Σοκαριστικές καταγγελίες ότι καθαρίστριες δημοτικών σχολείων από τη Θεσσαλονίκη έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από δασκάλους και διευθυντές  οι οποίοι τις απειλούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό αν δεν θέλουν να απολυθούν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τα σοβαρά περιστατικά  παρενόχλησης έφεραν στο φως  οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Προσωπικού Καθαριότητας  Βόρειας Ελλάδας  και Θεσσαλίας και το Σωματείο Καθαριστριών «Ο Ευκλείδης».

Όπως δήλωσε ο Σιδέρης Κωνσταντινίδης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και Μέλος της Διοικητικής Ομοσπονδίας  Ιδιωτικών Υπαλλήλων  Ελλάδας , έγινε ο ίδιος αποδέκτης της καταγγελίας μία εργαζόμενης ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον Διευθυντή της. «Υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα περιστατικά  κυρίως σε σχολεία επαρχιακών περιοχών του νομού Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Συνδέσμου Προσωπικού Καθαριότητας Βόρειας Ελλάδας και Θεσσαλίας Μαρίας Κοσμίδου στο παρελθόν μία συνάδελφός της στη Νεάπολη  δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι  και τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έβγαζε τα σκουπίδια.

Πηγή: εφημερίδα Espresso

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.