ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτη κτηνωδία: Επτά Σύροι πρόσφυγες βίαζαν επί 4 ώρες 18χρονη Γερμανίδα.

1 min read

Στη σύλληψη επτά Σύρων προσφύγων, που αναμφίβολα θα είχαν περάσει από την Ελλάδα το 2015 και εντεύθεν και ενός ατόμου με γερμανικό διαβατήριο, οι οποίοι φέρονται να βίασαν μία 18χρονη στην πόλη Φράιμπουργκ, προχώρησαν οι γερμανικές αρχές, μετά από έρευνα που διεξήχθη και επαρκή στοιχεία που συγκεντρώθηκαν.

Οι λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής αυτής ιστορίας είναι σοκαριστικές.

Οι οκτώ φερόμενοι ως δράστες απομόνωσαν την κοπέλα και αφού την ακινητοποίησαν, τη βίαζαν εναλλάξ για πάνω από τέσσερις ώρες.

Οι επτά Σύροι έσυραν τη 18χρονη σε ένα σημείο με θάμνους, έξω από ένα κλαμπ στο Φράιμπουργκ και εκεί, αφού της έκλεισαν το στόμα για να μην μπορεί να φωνάξει, ξεκίνησαν να τη βιάζουν ένας προς ένας.

Οι Σύροι που συνελήφθησαν ήταν ηλικίας από 19 έως 29 ετών, ενώ το άτομο με γερμανική υπηκοότητα πολίτης ήταν 25 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους οκτώ δράστες έδωσε χάπι Ecstasy στη 18χρονη, με συνέπεια η τελευταία να απωλέσει σημαντικό ποσοστό των αντιδράσεών της.

Ο δράστης έριξε το χάπι μέσα στο ποτό της, με συνέπεια η κοπέλα να δεχθεί ισχυρό σοκ, δίχως να έχει υποψιαστεί το παραμικρό. Τότε την παρέσυρε εκτός του νυχτερινού μαγαζιού και φώναξε τους υπόλοιπους.

Η εφημερίδα Bild αποκάλυψε τα ονόματα ορισμένων εκ των δραστών, παρουσιάζοντας τη φωτογραφία ενός Σύρου, ο οποίος ποζάρει με αυτόματο όπλο στην πατρίδα του. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, βασικός ύποπτος είναι ο 21χρονος Majd H. και συγκατηγορούμενοί του είναι ο 19χρονος Ahmed Al H., ο 24χρονος MuhammadAl H. και ο 20χρονος Muhanud M.

Ο πρώτος, ο οποίος εικονίζεται στη φωτογραφία με το αυτόματο, έχει ήδη μία καταδίκη σε ευρωπαϊκή χώρα και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματικό στοιχείο, ενώ ελέγχεται για πιθανή σύνδεσή του με τρομοκρατικές οργανώσεις, αλλά φυσικά θα πέρασε στην Ευρώπη ως πρόσφυγας μέσω της πάντα φιλόξενης Ελλάδας.

Ο βασικός ύποπτος που φέρεται να οργάνωσε τον βιασμό και να έριξε τα ναρκωτικά στο ποτό της 18χρονης…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.