Τε. Σεπ 30th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Ζάεφ: Δεν θα αφήσω έναν π@@… να ρίξει την κυβέρνησή μου!

1 min read

Μια απίστευτη δήλωση έκανε πάλι ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στη χώρα του και δείχνοντας την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Ζάεφ, προσπαθώντας να υπερασπιστεί την  κυβέρνησή του, για ένα ακόμη σκάνδαλο για το οποίο κατηγορείται δήλωσε ότι:«Δεν θα επιτρέψω σε μερικούς εγκληματίες, ένα ματαιόδοξο δημοσιογράφο και, ζητώ από την LGBT κοινότητα να με συγχωρήσει, ένα π… να ρίξουν την κυβέρνηση»! Ο Ζάεφ αναφερόταν σε έναν ομοφυλόφιλο ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, τον Μπόγιαν Γιοβανοφσκι, ο οποίος εμπλέκεται, όπως και μια εισαγγελέας σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος!

Ο ομοφοβικός και με τη βούλα Ζάεφ, επιχείρησε στη συνέχεια, όπως αναφέρει το spoutnik, να τα μαζέψει με ένα twitter του, αλλά  τα έκανε χειρότερα.

«Ζητώ συγγνώμη. Χρησιμοποίησαν αυτή τη λέξη ως ίδιον του χαρακτήρα κι όχι ως σεξουαλικό προσδιορισμό», έγραψε ο Ζόραν Ζάεφ, προσθέτοντας ότι αγωνίζεται για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας όσο το δυνατόν»!

«Τέτοιες δηλώσεις μπορεί να αποτελέσουν την σπίθα για περισσότερη βία εναντίον της LGBT κοινότητας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου Εφαρμογής των Συμφωνιών του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στα Σκόπια.

Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος, Μέρι Γιορντανόφσκα, τόνισε ότι η προσπάθεια του Ζάεφ να απολογηθεί ήταν ακόμη πιο προσβλητική».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.