ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ των ANTIFA! Οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του Σόρος αποκαλούν τα Σκόπια “Μακεδονία”… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

1 min read

Οι Ελληνόφωνοι Antifa ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά βγάζοντας οχετό ανθελληνισμού και κομπλεξισμού κατά του Χριστιανισμού.

Το γνωστό κέντρο που χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος, ο οποίος χρηματοδοτεί χρόνια τώρα και την ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπίων, ξεπλήρωσε τις χρηματοδοτήσεις με μια αφίσα που σίγουρα ο κ. Σόρος θα ενέκρινε και θα έλεγε «τα αξίζετε τα λεφτά σας».

Συγκεκριμένα, η παρακάτω αφίσα που έχει γεμίσει Αμπελόκηπους, Πανόρμου και άλλες περιοχές των Αθηνών γράφει «Σ’ Ελλάδα, Τουρκία, Μακεδονία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία». Επιπλέον, με ψιλά κόκκινα γράμματα αναφέρει πως «Στον διάολο να στείλουμε τον εθνικό κορμό, ναζί νοικοκοιραίους και παπαδαριό».

Φυσικά πρόκειται για μια αφίσα που μόνο να τα βάλει με την εξουσία δεν έχει στόχο, αντιθέτως θέλει να προκαλέσει το εθνικό αίσθημα και το θρησκευτικό των Ελλήνων.

Όπως καταλάβατε η «Μακεδονία» που εννοεί η Antifa είναι… τα Σκόπια. Είναι γνωστή τακτική των εν λόγω «κυρίων» να υποστηρίζουν το αντίθετο από αυτά που λένε οι εθνικόφρονες. Δεν τους ενδιαφέρει ότι ενισχύουν τον Σκοπιανό εθνικισμό, αρκεί που ενοχλούν τον εν Ελλάδι.

Από την άλλη έβαλαν και το σατανιστικό “έργο τέχνης” που έχει τοποθετηθεί στο Παλαιό Φάληρο μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν το θρησκευτικό αίσθημα κάποιων ανθρώπων.

Άνθρωποι πραγματικά μόνο για λύπηση, και τίποτε παραπάνω…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.