ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο περιστατικό στους Αμπελόκηπους: Πατέρας ξυλοκόπησε 11χρονο επειδή μάλωσε με την κόρη του

1 min read

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο 53χρονος χτύπησε τον 11χρονο, γιατί μέσα στην τάξη έριξε ένα μπουκάλι με νερό, με αποτέλεσμα να βραχεί η κόρη του.

Δικογραφία για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, σε βάρος 53χρονου πατέρα 11χρονης μαθήτριας του δημοτικού, ο οποίος χτύπησε 11χρονο μαθητή από τις Φιλιππίνες, επειδή μάλωσε με την κόρη του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στους Αμπελόκηπους και το αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο 53χρονος χτύπησε τον 11χρονο, γιατί μέσα στην τάξη έριξε ένα μπουκάλι με νερό, με αποτέλεσμα να βραχεί η κόρη του.

Τα δύο παιδιά μάλωσαν και όταν σχόλασαν το κορίτσι το είπε στον πατέρα του, με αποτέλεσμα αυτός να δείρει το άλλο παιδί. Επενέβησαν η διευθύντρια και οι δάσκαλοι, οι οποίοι μετέφεραν το παιδάκι στο νοσοκομείο, μαζί με την μητέρα του, που είχε πάει να το πάρει από το σχολείο.

Η διευθύντρια και η μητέρα του 11χρονου, υπέβαλαν μήνυση το απόγευμα της Παρασκευής στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, αλλά ο πατέρας- δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο και δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον αναζήτησαν, γι’ αυτό σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Από το Τμήμα Ασφάλειας παραγγέλθηκε και η εξέταση του παιδιού από ιατροδικαστή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.