Πα. Οκτ 23rd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο: Δικαστήριο επέβαλε σε Τούρκο να διαβάσει τη βιογραφία του Ερντογάν γιατί… μιλούσε άσχημα γι’ αυτόν σε καφενείο!

1 min read

Ποινικό δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη του επέβαλε να διαβάσει τη βιογραφία του Τούρκου Προέδρου και να εμφανιστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου για να εξεταστεί και να αφηγηθεί περιληπτικά τη ζωή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε περιπέτειες μπήκε ένας ηλικιωμένος στην Τουρκία, επειδή τόλμησε να σχολιάσει αρνητικά, τον πρόεδρο της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο λόγος για τον 75χρονο Αλί Σαχίν , ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής του Τούρκου προέδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας μίλησε με προσβλητικά λόγια για τον Ερντογάν σε συζήτηση, σε καφενείο της γειτονιάς του.

Στον άνδρα επιβλήθηκε μία πρωτοφανής τιμωρία. Ποινικό δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη του επέβαλε να διαβάσει τη βιογραφία του Τούρκου Προέδρου και να εμφανιστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου για να εξεταστεί και να αφηγηθεί περιληπτικά τη ζωή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως την διάβασε στο βιβλίο «Η Γέννηση ενός Ηγέτη».

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Αλί Σαχίν, θα πρέπει να διαβάσει συνολικά 24 βιβλία, τα οποία έχουν σχέση με τον Τούρκο Πρόεδρο, το Ισλάμ και την ιστορία της Τουρκίας. Ανάμεσα τους μία βιογραφία του Τούρκου προέδρου και δύο βιβλία για το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.

Ο ίδιος ο 75χρονος αρνείται ότι συκοφάντησε τον Τούρκο πρόεδρο και υποστηρίζει ότι τον «κάρφωσε» στην αστυνομία ένας άλλος άνδρας που βρισκόταν μαζί του στο καφενείο, στην περιοχή Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.