ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτες εικόνες! Χαμός στα ΚΤΕΛ για το δέμα απ’ το χωριό – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Πρωτόγνωρες εικόνες εμφανίζουν φέτος τα ΚΤΕΛ σε Κηφισό και Λιοσίων με τις ουρές να σχηματίζονται μόνο στις αποθήκες για να προμηθευτούν πολίτες τα γιορτινά δέματα από το χωριό, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις για την αποτροπή της εξέλιξης της πανδημίας του κορονοϊού.


Όμως εκεί επικρατεί συνωστισμός καθώς πλήθος πολιτών, παρά τα μέτρα τήρησης αποστάσεων και περιορισμού στις μετακινήσεις, σπεύδει μαζικά να παραλάβει το πακέτο από την επαρχία.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (16/04), από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων με δεκάδες κόσμου να βρίσκεται στο σταθμό δημιουργώντας ουρές στην αναμονή για την λήψη των δεμάτων τους από την Καρδίτσα.

Οι εκκλήσεις των Αρχών και τον υπαλλήλων των ΚΤΕΛ είναι συνεχείς αλλά οι πολίτες δεν τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους. Παράλληλα αρκετοί έχουν επιλέξει να μην φορούν γάντια ή μάσκα.

Μια αντίστοιχη εικόνα επικράτησε και νωρίτερα σήμερα, με την άφιξη λεωφορείων του ΚΤΕΛ από Εύβοια, Θήβα, Λιβαδειά και Λαμία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.