ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτος ρατσισμός απέναντι στους ανεμβολίαστους Δήλωση σοκ από διοικητή νοσοκομείου: «Δεν θεραπεύουμε τους ανεμβολίαστους»

1 min read

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του διευθυντή του νοσοκομείου Γκαλεάτσι του Μιλάνου, Φαμπρίτσιο Πρελιάσκο, ο οποίος υποστηρίζει ότι θα πρέπει να αναβάλλονται οι θεραπείες μη εμβολιασμένων ασθενών, εκτός και αν πρόκειται για επείγοντα περιστατικά.

Κληθείς να σχολιάσει σειρά δημοσιευμάτων, ο Πρελιάσκο υπογράμμισε ότι στην ουσία οι μη εμβολιασμένοι ασθενείς αποτελούν μια νέα ευπαθή ομάδα και ότι η εισαγωγή τους στο νοσοκομείο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το σύνολο των πολιτών που θεραπεύονται στους νοσοκομειακούς θαλάμους.

«Θεραπεύουμε τους ανεμβολίαστους ασθενείς όταν παρουσιάζουν επείγοντα προβλήματα υγείας. Όταν δεν ανήκουν στα επείγοντα περιστατικά, αναβάλλουμε τις θεραπείες τους. Ελπίζουμε να μπορέσουν να έρθουν στο νοσοκομείο σε έναν μήνα, όταν τα κρούσματα κορωνοϊού δεν θα είναι σε έξαρση», πρόσθεσε ο Ιταλός καθηγητής ιολογίας.

Σύμφωνα με τον Τύπο, λόγω της θέσης του αυτής, ο συγκεκριμένος επιστήμονας έγινε στόχος προπηλακισμών και απειλών από ανεμβολίαστους. Κάποιοι, μάλιστα, δημοσιοποίησαν στο διαδίκτυο τη διεύθυνση του σπιτιού του και τον αριθμό τηλεφώνου του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.