ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτος -Ο Μόσιαλος: «Κάθε μέρα rapid και δυο φορές την εβδομάδα PCR οι ανεμβολίαστοι»!

1 min read

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα διεθνή φόρα και καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας σε εκπομπή του Action 24 υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι σε εστίαση και διασκέδαση επιβάλλεται να κάνουν καθημερινά τεστ!

Ο Η. Μόσιαλος ενέταξε στην κουβέντα του testing και τη διεξαγωγή των πανάκριβων μοριακών τεστ!

«Ειδικοί» και δημοσιογράφοι στο πάνελ συμφώνησαν από κοινού πως αυτή είναι μία αρκετά καλή πρόταση έως ότου εμβολιαστούν υποχρεωτικά όλοι οι εργαζόμενοι στην εστίαση, τον τουρισμό και την ψυχαγωγία!

Μάλιστα με ειρωνικό ύφος ο Άρης Πορτοσάλτε, απόρησε από το γεγονός ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έχει θεωρηθεί αυτοαρχισμός:

«Αυτό ας στο ξαναπούμε στον τόπο μας, γιατί έχει θεωρηθεί αυταρχισμός το να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός του προσωπικού».

Εν συνεχεία  τον λόγο πήρε ο κ. Μόσιαλος ανέπτυξε την άποψη ότι  πρέπει οι πάντες πολύ γρήγορα να εμβολιαστούν μέχρι τον Ιανουάριο όταν τα κρούσματα της Όμικρον πολλαπλασιαστούν. Ερωτόμενος σχετικά το πόσο συχνά πρέπει να κάνουν τεστ οι εργαζόμενοι στην εστίαση απάντησε:

«Κάθε μέρα!  Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να κάνουν κάθε μέρα  rapid test και στην εστίαση και στα κέντρα διασκέδασης και 2 φορές την εβδομάδα να κάνουν PCR. Θα αναγκαστούν να το κάνουν οι καταστηματάρχες. Τους συμφέρει!».

Να σημειωθεί, για τις ανάγκες κατανόησης του μεγέθους της απόλυτης οικονομικης εξαθλίωσης που θέλουν να φέρουν, ότι οι τιμές για το PCR τεστ κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 50 ευρώ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.