ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτοι ισχυρισμοί του Άδωνι για τη συναυλία του Σάκη Ρούβα

1 min read

Σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η αυτοκριτική είναι μια άγνωστη λέξη, έχει επιλέξει να ζει ζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θεωρεί ότι δυσαρεστημένοι με τις παλινωδίες της κυβέρνησης είναι μονάχα οι… αριστεροί!

Παρά το γεγονός ότι στο Μαξίμου επικρατεί πανικός μετά την τελευταία δημοσκόπηση που έδειξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει χάσει τρεις ποσοστιαίες μονάδες, μετά τις παλινωδίες της στην διαχείριση της πανδημίας, ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε με αδιανόητους ισχυρισμούς την οργή του κόσμου για την «χρυσή» συναυλία του Σάκη Ρουβά. 

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζει ότι με την πανάκριβη συναυλία 17 λεπτών που θα κοστίσει 215.000 ευρώ με τις ευλογίες του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ενοχλήθηκαν μόνο οι… αριστεροί επειδή ο Σάκης Ρουβάς δεν είναι ψηφοφόρος τους

«Όλη η επίθεση στον Δήμαρχο Αθηναίων @KBakoyannis για την εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς γίνεται Μόνον για έναν λόγο. Επέλεξε για Καλλιτέχνη τον @sakisrouvas ο οποίος δεν είναι της γνωστής παρέας της Αριστεράς. Αν είχε έναν οποιονδήποτε από αυτούς κανένας δεν θα μίλαγε! Με τον Δήμαρχο!» υποστήριξε τη στιγμή που εκατοντάδες πολίτες χαροπαλεύουν εκτός ΜΕΘ επειδή η κυβέρνηση επιμένει να μην ενισχύει οικονομικά το ΕΣΥ, κατά την διάρκεια του νέου κύματος πανδημίας!

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.