ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο περιστατικό στο Λουτράκι Δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού και τον έβγαλαν έξω να φάει μόνος του στην παραλία! – Πρωτόγνωρες καταστάσεις κοινωνικού ρατσισμού (video)

1 min read

Ακραία περιστατικά κοινωνικού ρατσισμού και πρωτόγνωρες καταστάσεις απανθρωπιάς γνωρίζει η ελληνική κοινωνία με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη που πρώτη από όλες της ευρωπαϊκές έσπευσε να εισαγάγει το σύγχρονο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων και διαχωρισμού των πολιτών σε υπάκουους και μη.

Το περιστατικό που στάθηκε αφορμή για αυτό τον πρόλογο, σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, όταν ο πελάτης ο οποίος συνοδευόταν από την παρέα του προσπάθησε να μπει στο εστιατόριο χωρίς να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, αλλά ούτε και αρνητικό rapid test.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ενημέρωσε ευγενικά τον πελάτη του ότι δεν μπορεί να καθίσει στο κατάστημα εάν δεν έχει τουλάχιστον αποτέλεσμα από rapid test. Επίσης ο ίδιος τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να εισέλθει στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου, καθώς επιτρέπεται η είσοδος μόνο για όσους είναι εμβολιασμένοι.

Τελικά ο πελάτης μπήκε στο αυτοκίνητό του και έξαψε να βρει φαρμακείο για να εξεταστεί, ωστόσο δεν βρήκε κάποιο ανοιχτό, με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω και να ζητήσει πάλι από τον ιδιοκτήτη να του επιτρέψει να μπει.

Τελικά, το προσωπικό του καταστήματος του έστρωσε τραπέζι στην παραλία και έτσι ο πελάτης έφαγε μόνος του… δίπλα στο κύμα. 

Πηγή loutraki365

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.