ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο περιστατικό Άγριο bullying σε σχολείο του Αλμυρού Βόλου Κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο συμμαθητή του

1 min read

Ένα απίστευτο περιστατικό bullying συνέβη σε σχολείο του Αλμυρού Μαγνησίας καθώς, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (18/02), μαθητής Γυμνασίου της περιφέρειας, ο οποίος ενώ βρισκόταν στο σχολείο, φέρεται να κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο μικρότερου κατά δύο τάξεις συμμαθητή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, για την υπόθεση κατέθεσαν μήνυση ο διευθυντής του σχολείου και η μητέρα του μαθητή που έπεσε θύμα της συγκεκριμένης συμπεριφοράς, οι οποίες μηνύσεις, έφτασαν στην Εισαγγελία και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, όταν τις πάρει στα χέρια της η εισαγγελέας Ανηλίκων. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν το δεύτερο περιστατικό σε 24 ώρες.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα, την περασμένη Τρίτη (14/02) σε περιφερειακό Γυμνάσιο της Μαγνησίας, ένας 14χρονος, μαθητής της Γ’ τάξης, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο μαθητή της Α’ τάξης τους ίδιου σχολείου. Το συμβάν έγινε κατά την ώρα του διαλείμματος σε απόμερο σημείο της αυλής του σχολείου, όπου βρισκόταν μια ομάδα παιδιών, τα οποία αστειεύονταν μεταξύ τους. Ξαφνικά, ο μαθητής της Γ’ τάξης, άρπαξε και κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, ενός παιδιού της Α’ τάξης, την ώρα που οι καθηγητές βρισκόταν σε άλλο σημείο του προαύλιου.

Εν συνεχεία, το παιδί απευθύνθηκε στους εκπαιδευτικούς, άμεσα ενημερώθηκε και ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος κάλεσε τους γονείς του μαθητή της Γ’ τάξης και τον ίδιο για εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι όλα συνέβησαν για «πλάκα» και πως δεν υπήρχε κάποια κακή πρόθεση κατά του παιδιού της πρώτης τάξης. Η μητέρα του θύματος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού υποβάλλοντας έγκληση, με το θέμα να διερευνάται από τις Αρχές. Πηγές αναφέρουν πως στο περιστατικό συμμετείχε και ένας από τους τρεις μαθητές οι οποίοι κατηγορήθηκαν πριν από λίγους μήνες για εκφοβισμό κατά συμμαθητή τους ηλικίας 12,5 ετών, με το θέμα τότε να έχει λάβει πανελλήνιες διαστάσεις. Ήδη ο μαθητής της Γ’ τάξης τιμωρήθηκε με διήμερη αποβολή, ενώ χαρακτηρίζεται από τη σχολική κοινότητα αρκετά «ζωηρός» λαμβάνοντας μέρος σε διάφορα επεισόδια εντός του Γυμνασίου.

Βέβαια, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, οι γονείς του μαθητή ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου, στον οποίο δόθηκαν αποβολή για δύο ημέρες, και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.