ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο περιστατικό  38 παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν στην Ελλάδα και ο  Ν.Μηταράκης το έμαθε από ξένα ΜΜΕ!

1 min read

Νέα σοβαρά ερωτήματα προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε από τον Έβρο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου για τους 38 παράνομους μετανάστες που τελικά μετά από ένα μήνα εντοπίστηκαν από την ελληνική αστυνομία και αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταφερθούν στο ΚΥΤ Φυλακίου προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες καταγραφής και ταυτοποίησης τους.

Ο Νότης Μηταράκης μιλώντας στο OPEN, ομολόγησε ότι η ελληνική κυβέρνηση ενημερώθηκε από ξένους δημοσιογράφους ότι οι 38 παράνομοι μετανάστες βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος! 

Όπως χαρακτηριστικά είπε, μόλις ενημερώθηκε η κυβέρνηση από τους ξένους δημοσιογράφους ότι οι αλλοδαποί βρίσκονται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τη νησίδα και έχουν και βάρκα έσπευσε η ελληνική αστυνομία στο σημείο για να προσφέρει βοήθεια και να μεταφερθούν.

Πρόκειται για ένα απίστευτο φιάσκο, καθώς,  από χθες τους συγκεκριμένους παράνομους μετανάστες του παρακολουθούσε στενά -υποτίθεται- η συνοριοφυλακή και ο Ελληνικός Στρατός!

Ο Νότης Μηταράκης υποστήριξε ότι η Τουρκία έπρεπε να παράσχει στους αλλοδαπούς διεθνή προστασία ενώ αμφισβήτησε ότι βρίσκονται εκεί από τις 14 Ιουλίου. Με μισόλογα επέλεξε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου να απαντήσει στην ερώτηση εάν από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν προκύψει στοιχεία για την καταγγελία του θανάτου της πεντάχρονης από τσίμπημα σκορπιού.

Ο Νότης Μηταράκης αρκέστηκε να πει ότι τα επτά παιδιά που εντοπίστηκαν είναι καλά στην υγεία τους και υποστήριξε ότι «εάν έχασε κάποιος τη ζωή επί τουρκικού εδάφους δεν το ξέρουμε».

pronews.gr 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.