ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο Κάτοικος από το Αιγάλεω προσπαθεί να αποδείξει εδώ και 18 χρόνια ότι δεν είναι νεκρός!

1 min read

Μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως. Ένας άνδρας από το Αιγάλεω, προσπαθεί εδώ και 18 χρόνια να αποδείξει ότι είναι… ζωντανός, ωστόσο μόνο η εφορία το αναγνωρίζει…

Ο Γιάννης Διαμαντής, ο άνθρωπος «φάντασμα» και η σύζυγός του μίλησαν στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τον «Γολγοθά» που βιώνουν, προσπαθώντας να αποδείξουν τα αυτονόητα .

«Δεν μπορώ να ψηφίσω» απάντησε σε σχετική ερώτηση, λέγοντας ωστόσο ότι φορολογική δήλωση κάνει κανονικά.

«18 χρόνια πάμε όπου μπορούμε και ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον», περιέγραψε η σύζυγός του, εξηγώντας ότι, παρά το γεγονός ότι ο άνδρας της κάνει φορολογική δήλωση – όλα αυτά τα χρόνια- δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

«Στείλαμε mail στο γραφείο του πρωθυπουργού για να κάνω το εμβόλιο. Δεν μπορώ να ψηφίσω, αλλά κάνω φορολογική δήλωση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Διαμαντής, εξηγώντας πως «παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, γιατί με απειλούν ότι αν δεν κάνω το εμβόλιο θα με απολύσουν».

Πότε ξεκίνησε το πρόβλημα

Το «πρόβλημά του» του έγινε γνωστό όταν πριν από 18 χρόνια πήγε να ψηφίσει και του είπαν πως «δεν μπορεί» και τότε διαπίστωσε ότι ήταν «πεθαμένος». Έκτοτε δεν έχει ψηφίσει ποτέ.

«Πήγα να ψηφίσω σε δημοτικές εκλογές, και μου λένε “πήγαινε στο δημαρχείο να πάρεις χαρτί”. Πάω εκεί και μου λένε ότι δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί γιατί είσαι πεθανένος, είναι για γέλια» αποκάλυψε.

πληροφορίες από in.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.