ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Οκτωβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτη παραδοχή από τον υπουργό Ανάπτυξης! Άδωνι Γεωργιάδη Θα παρακολουθούμε πολιτικα πρόσωπα ΒΙΝΤΕΟ 

1 min read

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως «αυταρχικό και δικτατορικό καθεστώς» διαμέσου του βουλευτή του Δημήτρη Τζανακόπουλου όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι εάν πρέπει η ΕΥΠ να παρακολουθεί πολιτικά πρόσωπα, θα τα παρακολουθεί!

Με αυτή την απίστευτη παραδοχή ο Α.Γεωργιάδης επιχείρησε να δώσει άφεση αμαρτιών στην παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη μη μπορώντας να απαντήσει στο ποιος θα ελέγχει την ΕΥΠ.

  • Απευθυνόμενος προς τον υπουργό Ανάπτυξης είπε πως «προσομοιάζουμε σε δικτατορία υπό το καθεστώς Μητσοτάκη» και ότι «έχουμε ένα σύστημα που προσομοιάζει σε αυταρχικό καθεστώς», όπως χαρακτήρισε τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη το Spiegel.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας στα «περί εραστών του Μάο και του Στάλιν που δεν δικαιούνται να μιλάνε για υποκλοπές» του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη είπε ότι το σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής ορίζουν ότι η κυβέρνηση ελέγχεται υπογραμμίζοντας ότι «όταν η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν μπορεί να ασκήσει το έργο της υπονομεύεται το κοινοβουλευτικό πολίτευμα από αυτή την ακροδεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι εκ των μεγάλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς έχει διατελέσει υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απο τις 5 Νοεμβρίου 2016 εώς τις 9 Ιουλίου 2019.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην «Αυγή» για τον Γκορμπατσόφ, επιτιθέμενος κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και λέγοντας ότι όταν θαυμάζεις το σοβιετικό καθεστώς δεν δικαιούσαι να μιλάς για υποκλοπές.

Αναφερόμενος στην ηγεσία και τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι έχουν κόψει κάθε σχέση με τη δημοκρατία και ότι «σας βλέπει η δημοκρατία και ντρέπεται».

Δημοσίευση στα Social Media