ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτη καταγγελία δικηγόρου επιβάτη: «Τη μοιραία νύχτα γινόταν πάρτι στον σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας Ο σταθμάρχης μπορεί να μην ήταν στη θέση του»

1 min read

Μιλώντας ο Γιώργος Μπαρτζώκης, δικηγόρος 42χρονου επιβάτη, περιέγραψε τα περιστατικά που του ανέφερε ο πελάτης του.

Σιγοβράζει η οργή για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τη μετωπική σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, με εμπορικό τρένο που είχε προορισμό τη Λάρισα.

Οι έρευνες των διασωστών συνεχίζονται, με τις ελπίδες για επιζώντες να έχουν σβήσει, και πλέον επιχειρούν προκειμένου να εντοπίσουν τους αγνοούμενους κάτω από τα συντρίμμια.

Την ίδια στιγμή, απίστευτες καταγγελίες έρχονται από επιβαίνοντες της μοιραίας αμαξιοστοιχίας, οι οποίοι κατήγγειλαν πως εκείνη τη νύχτα, στον σταθμό της Λάρισας, είχε στηθεί πάρτι μεταξύ των εργαζομένων.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκης και με μαρτυρίες οι οποίες έχουν φτάσει στον ίδιο, στο σταθμαρχείο της Λάρισας, το βράδυ του μοιραίου συμβάντος, είχε στηθεί γλέντι.

«Είμαι δικηγόρος του κ. Παπαζήση Λάζου. Εμείς χθες κάναμε την πρώτη δήλωση παράστασης κατηγορίας γιατί θέλαμε διευρυνθεί το κατηγορητήριο προς όλα τα φυσικά πρόσωπα. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε τον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας, να διευρυνθεί η τραγωδία προς πάσα κατεύθυνση και να μην υπάρχει καμία εξαίρεση. Εμείς κάναμε εσκεμμένα την δήλωση παράστασης γιατί βλέπαμε ότι οι ευθύνες είναι σε πολλούς και πολλαπλούς παράγοντες», ανέφερε αρχικά.

«Μετά την δημοσιότητα που πήραμε γι’ αυτή την παράστασή μας, κατακλυζόμαστε από πληροφορίες. Χθες τη νύχτα λάβαμε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που ασχολείται χρόνια με τον σιδηρόδρομο και μου είπε ότι εκείνο το βράδυ του τροχαίου, ακούγονταν μουσικές και οχλαγωγίες μέσα από τον σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας. Ζητήσαμε από τον εισαγγελέα να ερευνηθεί και αυτό το ενδεχόμενο»,

»Στη συνομιλία τον κλειδούχο φαίνεται ότι και ο πραγματογνώμονας διεύθυνσης ασφαλειών του ΟΣΕ, ο συνταξιούχος, λέει ότι ο κλειδούχος ήταν στη θέση του σταθμάρχη. Αυτό με συγκλόνισε. Θα αξιολογηθεί η μαρτυρία και θα εξεταστεί από τις κάμερες και από την καφετέρια που είναι δίπλα και των ταξιτζήδων που είναι έξω από τον σταθμό και γνωρίζουν», συμπλήρωσε ο κ. Μπαρτζώκης.

«Ο σταθμάρχης είπε ότι δεν γύρισε το κλειδί άρα η υπεράσπιση ενός τραυματία μπορεί να υπο9θε΄σει ότι δεν ήταν στη θέση του. Δεν είπαμε ότι ήταν μεθυσμένος, αλλά ότι μπορεί να μην ήταν στη θέση του για κάποιο λόγο. Έχουμε την ένσταση ότι η προσαγωγή του σταθμάρχη έγινε πολλές ώρες μετά το ατύχημα»

«Ο εντολέας μου κ. Παπαζήσης ήταν ο πρώτος που τράβηξε βίντεο από το φλεγόμενο βαγόνι όταν βγήκε έξω, με σπασμένα πλευρά. Θέλουμε ο σταθμάρχης να απολογηθεί και να πει την αλήθεια ο σταθμάρχης. Δέχθηκα απειλές να φύγω από την υπόθεση. Αυτή η υπόθεση πλήττει τα συμφέροντα Ελλάδας και Ιταλίας», συνέχισε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.