ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτες εικόνες από ατύχημα στον ηλεκτρικό: Ανεξέλεγκτο βαγόνι συγκρούστηκε με άλλο! (photos+video)

1 min read

Πήδηξαν εργάτες για να σωθούν – Τρία άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφριά

Ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης, 16/11, όταν συγκρούστηκαν σφοδρά στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου, βαγόνια με όχημα που καθάριζε τις γραμμές του Ηλεκτρικού.

treno2

Σύμφωνα με πληροφορίες επτά άτομα έχουν τραυματιστεί. Τρεις από αυτούς παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, αλλά κανείς από αυτούς δεν είναι σοβαρά.

treno3

Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να ελέγξουν τις γραμμές του Ηλεκτρικού,  καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα του ΗΣΑΠ που καθάριζε τις γραμμές πήδηξαν από το όχημα εν κινήσει.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική το ατύχημα σημειώθηκε στις 5 παρά 20 τα ξημερώματα της Τρίτης με τους πυροσβέστες να ερευνούν τις γραμμές του ΗΣΑΠ από την περιοχή του Ηρακλείου μέχρι τους σταθμούς του Αγίου Νικολάου χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν προχωρήσει σε κάποιον απεγκλωβισμό ή σε κάποια επιχείρηση ανάσυρσης.

Καθυστερήσεις αυτή την ώρα, στα δρομολόγια του ηλεκτρικού στη γραμμή 1, ενώ πραγματοποιούνται μόνο στο κομμάτι Πειραιάς – Ομόνοια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.