ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτα περιστατικά με πρωταγωνιστές αστυνομικούς

1 min read

Δύο απίστευτα περιστατικά που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με πρωταγωνιστές αστυνομικούς παρουσίασε στο LIVE NEWS ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όπως ανέφερε, αρχικά ένας αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος Ελευσίνας επεξεργαζόταν το όπλο του στο προαύλιο του τμήματος, όταν αυτό σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να καρφωθεί μια σφαίρα σε περιπολικό που βρισκόταν στο χώρο.

Στο άλλο περιστατικό, στον Κορυδαλλό, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τρεις άγνωστους άνδρες να προσπαθούν να κλέψουν οικοδομικά υλικά από νέα οικοδομή. Όταν το πλήρωμα του περιπολικού κατάλαβε τι έκαναν, πήραν την απόφαση να τους οδηγήσουν στο τμήμα.

Αντί όμως να τους βάλουν στο περιπολικό, τους ζήτησαν να προπορευτούν με το δικό τους όχημα μέχρι το αστυνομικό τμήμα. Κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ, καθώς οι τρεις άνδρες παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη και εξαφανίστηκαν από το οπτικό πεδίο των αστυνομικών, που τους αναζήτησαν χωρίς να τους εντοπίσουν όμως.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.