ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απεργία σε τρένα και προαστιακό – Πώς θα κυκλοφορήσουν σήμερα (6/3)

1 min read

Τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο-Πάτρα και αντιστρόφως θα σημειωθούν  την σήμερα Τρίτη (6/3), λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο.

Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών σήμερα, Τρίτη 6 Μαρτίου, θα υπάρξει 24ωρη απεργία.

Έτσι, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία (00:00 – 24:00) στα τρένα και στον Προαστιακό, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της γραμμής 3 του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο αντιδρούν στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ (λήξη δεσμευτικών προσφορών στις 6 Μαρτίου) και στη συνεχιζόμενη, όπως λένε, απαξίωση όλων των εταιρειών που έχει ως αποτέλεσμα τη δυσχέρεια πραγματοποίησης του μεταφορικού έργου, ενώ κάνουν λόγο και για τεράστιες ελλείψεις προσωπικού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, με ανακοίνωσή της, ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511.

Τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς (Μετρό, Ηλεκτρικός, λεωφορεία, τραμ, τρόλεϊ) θα λειτουργούν κανονικά!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.