ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απέλαση Ρώσων διπλωματών: Η κυβέρνηση θέλει να βγάλει «παράνομες» τις διαδηλώσεις κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας

1 min read

Που αποσκοπούσε η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την ελληνική κυβέρνηση; Μα φυσικά να «απονομιμοποιήσουν» τις διαδηλώσεις των Ελλήνων πολιτών αλλά και τις αντιδράσεις όσων δεν δέχονται την εκχώρηση της Μακεδονίας.

Φυσικά η κυβέρνηση δεν το έπραξε αυτό μόνη της, η «μεγαλειώδης» αυτή σκέψη επεξεργάστηκε σε δυτικούς κύκλους.

Αρκεί να δει κανεί τι μετέδωσε το δυτικότατο Reuters

«H Ελλάδα είχε ενημερώσει από τις 6 Ιουλίου τη Ρωσία ότι σχεδιάζει  να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες από τη χώρα μας για την παράνομη δραστηριότητά τους στα συλλαλητήρια ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας – Σκοπίων για το ονοματολογικό», μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο ελληνική διπλωματική πηγή.

«Είχαμε προειδοποιήσει τις ρωσικές αρχές εδώ και καιρό για τη δράση των συγκεκριμένων τεσσάρων διπλωματών και πολιτών. Την Παρασκευή το κάναμε επίσημο, δίνοντάς τους ένα λογικό χρονικό διάστημα προκειμένου να φύγουν από τη χώρα», δήλωσε η συγκεκριμένη πηγή στο πρακτορείο.

Οι κατηγορίες εναντίον των Ρώσων διπλωματών, αφορούσαν να μεταξύ άλλων για ανάμειξη σε εκδηλώσεις κατά της συμφωνίας για το Σκοπιανό και για προσπάθεια δωροδοκίας σε κρατικούς αξιωματούχων, σημείωσε η πηγή.

Το καταλάβατε τώρα; Στην κυβέρνηση, είχαν ενοχληθεί από τις καθημερινές και συνεχόμενες αντιδράσεις της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Ευθέως λοιπόν και χωρίς ενδοιασμούς με την απέλαση των Ρώσων διπλωματών επιχειρούν να κολλήσουν την ταμπέλα, του «κατευθυνόμενου» σε όποιον αντιδρά στην εκχώρηση της Μακεδονίας.

Δεν συμφωνεί η πλειοψηφία του λαού με ότι κάνουμε; Κανένα πρόβλημα, την βγάζουμε «παράνομη», την βαφτίζουμε όπως θέλουμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.